Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΛΟΣ

Το νήμα της πρωτιάς για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο Δήμο Θερμαϊκού έκοψε ο νυν και εκ νέου Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής.
Η ενωτική ανεξάρτητη κίνηση «Θερμαϊκός για Όλους» συγκέντρωσε το 51,43% των ψήφων και καταλαμβάνει είκοσι (20) έδρες έναντι του επικεφαλής της παράταξης «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», Ιωάννη Μαυρομάτη, που απέσπασε το 48,57% και κατέχει επτά (7) έδρες.
Από δύο (2) έδρες καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί «Μπροστά μαζί για το Δήμο Θερμαϊκού» και «Κοινωνία των Πολιτών» με επικεφαλείς τους Απόστολο Οικονομίδη και Νικόλαο Παράσχου  αντίστοιχα.
Οι συνδυασμοί «Νέα αυτοδιοίκηση Δήμου Θερμαϊκού» και «Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού» με αρχηγούς τους Γρηγόρη Παραδείση και Κωνσταντίνα Μώραλη αντίστοιχα καταλαμβάνουν από μία (1) έδρα.
Έπειτα από την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Δώσαμε βάση στο τρίπτυχο ήθος, διαφάνεια και διεκδικητικότητα και επιβραβευτήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Η πρωτιά μας γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες. Ο μεγάλος νέος Δήμος Θερμαϊκού είναι υπόθεση όλων μας, όχι μόνο του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και του κάθε πολίτη. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υπόσχομαι πως, με ακόμη περισσότερη δουλειά, θα πείσουμε και αυτούς που δεν μας ψήφισαν ότι αξίζουμε τη δεύτερη θητεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου