Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Διαψεύδει φήμες παραίτησής της η Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μηχανιώνας

Με ένα δελτίο τύπου που μας εστάλη μέσω μέηλ, η κα Λιόλιου Μαίρη επιχειρεί να απαντήσει σε φήμες που την ήθελαν να παραιτείται, απ' ότι μας ενημερώνει. Συνδέει δε την παραμονή της στο Τοπικό Συμβούλιο Μηχανιώνας και με την απόρριψη της ένστασης του κ. Μαυρομάτη για την εγκυρότητα των εκλογών.
Όλη η δήλωσή της έχει ως εξής:


Πριν λίγες μέρες στις γειτονιές, στις πλατείες, στις καφετέριες, ακούγαμε «Τελικά Δήμαρχος θα βγει ο Γιάννης περιμένουμε την απόφαση.», «Θα ξανακάνουμε εκλογές.», «Δεν θα του περάσει τα ψηφοδέλτια ήταν πιο βαριά από τα δικά μας.». Θέλοντας ή μη έπρεπε να δώσω διευκρινίσεις, να είμαι σωστά πληροφορημένη, ώστε να μπορώ να μεταφέρω υπεύθυνα πληροφορίες για την περιβόητη ένσταση, των βαριών και λιγότερο λευκών ψηφοδελτίων. Εν τέλει η ελληνική δικαιοσύνη κατέληξε. Απέρριψε την ένσταση. 
Σκέφτηκα λοιπόν, πως ήρθε πλέον η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν φτάνει να προσπαθούμε 3, 5, 10 άνθρωποι. Η προσπάθεια που καταβάλουμε μαζί με τον Γιάννη Νακόπουλο και τον Φώτη Τζάκη είναι καθημερινή και σκληρή. Όχι δεν παραπονιέμαι. Στεναχωριέμαι όμως, όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο και με ρωτάει αν παραιτήθηκα, αν έφυγα από το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας επειδή δεν πήρα «μισθό» ή παραιτήθηκα επειδή δεν έγινα πρόεδρος. 
Είμαι εδώ και είμαστε μαζί. Πρέπει όλοι μας κάποιοι στιγμή να καταλάβουμε πως η προσφορά μας, πρέπει να βασίζεται σε αξίες όπως, η ανιδιοτέλεια, η εργατικότητα και η ειλικρίνεια. Με αυτές τις αξίες συνεχίζω να προσφέρω ως αντιπρόεδρος στην δημοτική κοινότητα της  Μηχανιώνας, της Μηχανιώνας μας. Θέλω να είμαστε μαζί, για να βλέπουμε τη Μηχανιώνα μας μέρα με τη μέρα πιο όμορφη, πιο καθαρή, πιο ζωντανή. 

Με εκτίμηση, Μαίρη Λιόλιου
Πτυχιούχος Νομικής
Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας 

Μηχανιώνας-Δ. Θερμαϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου