Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση Δ.Τσιαουσίδη-Γ.Καριώτη.

Αψηφώντας τον βροχερό καιρό αθρόα ήταν η προσέλευση των δημοτών του Θερμαϊκού στο κάλεσμα-εκδήλωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» κ.κ.Δημήτρη Τσιαουσίδη και Γιώργου Καριώτη,οι οποίοι παρουσίασαν τις σκέψεις τους για το νέο δήμο Θερμαϊκού την Δευτέρα 25/10/2010 στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ» της Περαίας.
Την εν λόγω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού και επικεφαλής της «Κοινωνίας των Πολιτών» Νίκος Παράσχου, υποψήφιοι του εν λόγω συνδυασμού, αλλά και υποψήφιοι αντίπαλων συνδυασμών, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Κεντρική Μακεδονία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την αυτοπαρουσίαση των υποψηφίων κ.κ. Καριώτη και Τσιαουσίδη, οι οποίοι πρώτα κάλεσαν στο βήμα τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θερμαϊκού Νίκο Παράσχου για έναν σύντομο χαιρετισμό.
Ο κ. Παράσχου, έκανε αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο των δύο υποψηφίων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού του, για το νέο Δήμο Θερμαϊκού.
Εντύπωση έκανε ο δυναμισμός των δύο στελεχών κατά την παρουσίασή τους, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον κόσμο, εξήγησαν γιατί επέλεξαν να συμπορευτούν με την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ», τονίζοντας το γεγονός ότι είναι μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, την παράσταση έκλεψε η κόρη του Δημήτρη Τσιαουσίδη, Παναγιώτα, η οποία με άνεση ανέβηκε στο βήμα και παρουσίασε βιογραφικά στοιχεία των δύο υποψηφίων.
Ακολούθησε ένας μεστός και σαφής διάλογος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Γιώργου Καριώτη και Δημήτρη Τσιαουσίδη, για τα προβλήματα του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και για τις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ με συχνές αναφορές εκτός κειμένου, και με το χαρακτηριστικό χιούμορ τους κράτησαν το ακροατήριο, προκαλώντας μάλιστα κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμό.
Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό και των υπολοίπων υποψηφίων του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ», τους οποίους οι κ.κ. Γιώργος Καριώτης και Δημήτρης Τσιαουσίδης κάλεσαν ονομαστικά να ανέβουν στην εξέδρα, προσφωνώντας τους με τον χαρακτηριστικό τίτλο «φίλη» και «φίλος».
Το κλίμα ευφορίας επικράτησε και μετά το πέρας της εκδήλωσης μεταξύ των μελών του συνδυασμού, των φίλων και των οικογενειών τους, στη σύναξη φιλικού χαρακτήρα που ακολούθησε για σχολιασμό, παρατηρήσεις και εντυπώσεις. Όπως σαφέστατα φάνηκε από τους υποψηφίους που στελεχώνουν το συνδυασμό, ήταν μια ασυνήθιστη για τα τοπικά δεδομένα συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου