Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου η Περαία ψηφίζει Γιάννη Μαυρομάτη


 ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
ΣΤΟ PORTO ΑΚΡΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΡΑΙΑΣ


Την απόφασή τους να στηρίξουν τον Γιάννη Μαυρομάτη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, με σκοπό ο νέος δήμος Θερμαϊκού να αποκτήσει τον ρόλο που πραγματικά του αξίζει στη νέα εποχή που διαμορφώνει ο «Καλλικράτης», εξέφρασαν οι πολίτες του νυν δήμου Θερμαϊκού που κατέκλυσαν τους παραλιακούς δρόμους της Περαίας συμμετέχοντας στην τελευταία προεκλογική ομιλία του κ. Μαυρομάτη στην περιοχή.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στις αρχές και τις ιδέες των στελεχών του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και στην ικανότητα του κ. Μαυρομάτη να εγγυηθεί την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.Το "παρών" έδωσε σύσσωμος και ο συνδυασμός "Κοινωνία των Πολιτών" με τον επικεφαλής του κ. Νίκο Παράσχου, ο οποίος απήυθυνε ενωτικό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.



Φανερά συγκινημένος ο κ. Μαυρομάτης ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, δίνοντάς στον συνδυασμό ποσοστά που ξεπερνούν το 60%, και κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν λίγο πριν από την κάλπη της Κυριακής επιλέγοντας δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους χρήσιμους και ικανούς για τον τόπο.


«Φτάσαμε στην κρίσιμη ώρα της ευθύνης και της αλήθειας. Σε δύο μέρες επιλέγουμε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους. Καθορίζουμε τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Επιλέγουμε νέα και έμπειρα πρόσωπα, εργατικά και αποτελεσματικά, που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής,  διαθέτουν πυγμή και είναι έτοιμα να αναλάβουν τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που χρειάζεται ο τόπος», τόνισε και δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει από την επόμενη μέρα της νίκης κάθε δημιουργική δύναμη.

«Για εμάς κανείς δεν περισσεύει. Υπάρχουν ικανότατοι συνδημότες μας που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τη συμμετοχή τους. Άνθρωποι άξιοι που δεν επιτρέπεται να μείνουν εκτός. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους. Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε τον νέο δήμο Θερμαϊκού μπροστά και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή στη νέα «Καλλικράτεια» εποχή», κατέληξεο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου