Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Αλεξανδρής στην Επανομή

«Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ήθος και τη διαφάνεια. Έχετε χρέος να ψηφίσετε ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα εργαστεί και προσφέρει αξιόλογο έργο στον τόπο τους», τόνισε εμφαντικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, μιλώντας χτες βράδυ στο κατάμεστο από πολίτες όλων των ηλικιών δημοτικό θέατρο Επανομής.
Ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε πως «δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μια μέρα χαμένη. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να αναλάβουν το τιμόνι της διοίκησης του νέου δήμου άνθρωποι που ασχολήθηκαν με επιτυχία στα «κοινά» και έχουν καθαρά χέρια. Δεν υπάρχει χώρος για υποψηφίους που με ....
τις επιλογές τους πλήγωσαν και στιγμάτισαν τις τοπικές κοινωνίες με οικονομικά σκάνδαλα, που τους επεβλήθη παύση καθηκόντων για βαριά αμέλεια καθήκοντος, που προσπαθούν με αθέμιτα μέσα, με κατασκευάσματα της φαντασίας και με μαγειρεμένα στοιχεία να παραπλανήσουν τους πολίτες, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους».
Ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» αναφέρθηκε στο έργο που προτίθεται να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός του, εφόσον εκλεγεί, «δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της Επανομής ως ιστορικής πρωτεύουσας του νέου δήμου, καθώς ήταν οι άνθρωποι της που αγκάλιασαν και στήριξαν τους πρόσφυγες, όταν ήρθαν στα μέρη αυτά πριν, περίπου, έναν αιώνα».


Σήμερα, ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 και ώρα 19.30΄, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου