Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι Νέοι Επιβάτες γυρνούν σελίδα

Την ανάγκη να βγουν οι Νέοι Επιβάτες από την απομόνωση και να εισέλθουν σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας επιβεβαίωσαν οι πολίτες που έδωσαν σήμερα το «παρών» στην πολιτική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη στην περιοχή τους. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο κ. Μαυρομάτης δεσμεύτηκε να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και να κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη και στα οχτώ δημοτικά διαμερίσματα που συγκροτούν τον νέο δήμο Θερμαϊκού. 


«Κάνουμε θεσμό την αποκέντρωση όλων των δημοτικών διαμερισμάτων. Αντιμετωπίζουμε όλους τους πολίτες ισότιμα. Αυτό που εφαρμόσαμε στον δήμο Μηχανιώνας πριν καν το ζητήσει ο «Καλλικράτης» το εφαρμόζουμε και στον νέο δήμο Θερμαϊκού. Θέλουμε να υπάρχει ζωή σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Δεν γυρίζουμε την πλάτη στους πολίτες. Το αποδείξαμε στο παρελθόν, θα το αποδείξουμε και τώρα», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης 
εισπράττοντας την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου.

«Είναι πλέον καιρός οι Νέοι Επιβάτες να βγουν από την απομόνωση και να εισέλθουν σε μια νέα εποχή. Το χρωστάμε στον τόπο μας, το χρωστάμε στον εαυτό μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας», κατέληξε ο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου