Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Αλεξανδρής στο Αγγελοχώρι

Σημαντικοί προβληματισμοί και αξιόλογες προτάσεις κατατέθηκαν χτες κατά τη διάρκεια συνάντησης φίλων της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» στο ΚΑΠΗ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.
«Υπάρχει η προηγούμενη εμπειρία διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο και τον πιο οργανωμένο από τους τρεις υπό συνένωση δήμους», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής και αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε τα 3,5 χρόνια της διοίκησης του χαρακτηρίζοντάς το...
«ορατό, συγκρίσιμο και μετρήσιμο. Έγιναν υπερδιπλάσια έργα απ’ όσα έγιναν στο Δήμο Μηχανιώνας και Επανομής μαζί» κατέληξε ο κ. Αλεξανδρής.
Στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, προχώρησε αναλυτικά στις επί μέρους ενέργειες, που θα προωθηθούν στην περιοχή Αγγελοχωρίου, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.
Καταχειροκροτούμενος από τους συμπολίτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε εμφαντικά πως ο συνδυασμός του έχει «ισχυρή, ανεξάρτητη ταυτότητα χωρίς χρίσματα και κομματικές εξαρτήσεις» και τους κάλεσε να τον στηρίξουν για να «γίνει πραγματικότητα ο Θερμαϊκός για όλους».



Σήμερα, ΤΡΙΤΗ 2/11 και ώρα 19.30΄, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου