Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Αλεξανδρής στους Ν. Επιβάτες

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για τη νίκη πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, στους Νέους Επιβάτες.
Ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε στο πολυπληθές ακροατήριο που παραβρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλαιάς κοινότητας πως «οι δύσκολες συνθήκες που διανύουμε απαιτούν διοικήσεις με εμπειρία, ικανές να προωθήσουν λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Διοικήσεις που δεν υπολογίζουν το πολιτικό ....
κόστος, αλλά μόνο το δημόσιο όφελος και είναι έτοιμες να συγκρουστούν με κάθε τι, το οποίο είναι ενάντια στο κοινό συμφέρον, όπως και διοικήσεις που διαχειρίζονται τα δημόσια οικονομικά με απόλυτη διαφάνεια, έλεγχο και υπευθυνότητα, χωρίς πειραματισμούς και χωρίς να χρεώνουν τους δημότες με υπέρογκα χρέη και πρόστιμα, ως αποτέλεσμα ανικανότητας και αδιαφανούς διαχείρισης».
Αναφερόμενος στα έργα που υλοποιήθηκαν μέσα στα τέσσερα χρόνια της διοίκησής του, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε εμφαντικά πως «αντιστοιχεί αναλογικά ένα έργο κάθε δέκα ημέρες. Τα έργα μας είναι περισσότερα απ’ όσα έργα έγιναν αθροιστικά στους άλλους δύο δήμους με τους οποίους ενωνόμαστε».
Στο τέλος της ομιλίας του, τον πλαισίωσαν στο πάνελ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους δημότες.
«Είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που λένε ΟΧΙ στη λογική των χρισμάτων και είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και σχέδιο για τον τόπο που ζούμε όλοι μας», υπογράμμισε στον επίλογο της ομιλίας του ο κ. Αλέξανδρής.

Σήμερα, ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11 και ώρα 18.00΄, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του στο ΚΑΠΗ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου