Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο κ. Αλεξανδρής στην Αγία Τριάδα

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός του ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, μιλώντας χτες σε συγκέντρωση φίλων του από την Αγία Τριάδα.
Ο κ. Αλεξανδρής καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους ιδίως όταν αναφερόταν στα έργα που ήδη έχουν ολοκληρωθεί ή δρομολογηθεί για την περιοχή, όπως η διαπλάτυνση του δρόμου από την είσοδο της Περαίας έως την Αγία Τριάδα, η ολοκλήρωση του φωτισμού και η συντήρηση του ίδιου οδικού δικτύου, η προώθηση των ενεργειών υλοποίησης της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας, η εκπόνηση των μελετών για την ανάπλαση των προβλητών των τριών διαμερισμάτων, η σύνδεση με το φυσικό αέριο…

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να μείνουν «μακριά από κομματικές ταμπέλες και στεγανά και επιλέξτε υποψηφίους που ξέρουν να διοικήσουν με κριτήριο το ήθος και την αγάπη για τον τόπο και όχι χρησιμοποιώντας την τοπική αυτοδιοίκηση ως πεδίο επίτευξης των προσωπικών τους φιλοδοξιών».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αλεξανδρής παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της περιοχής και ζήτησε τη στήριξη όλων των δημοτών, ενώ δεσμεύτηκε ότι «εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου θα αγωνισθούμε σθεναρά με κάθε μέσο, ώστε να γίνει πραγματικότητα ο «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».


Σήμερα, ΠΕΜΠΤΗ 4/11 και ώρα 19.30΄, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου