Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ανάπτυξη και ευημερία για όλους

Με ένα θερμό χειροκρότημα σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Μεσημερίου υποδέχθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη δίνοντας το «παρών» στην πολιτική του ομιλία στην περιοχή. Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο, ο κ. Μαυρομάτης επιβεβαίωσε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και  αλληλοκατανόησης που ανέπτυξε με τους δημότες της Επανομής, αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και δεσμεύτηκε για την ισόρροπη ανάπτυξη και την ευημερία και στα οχτώ δημοτικά διαμερίσματα που συγκροτούν τον νέο δήμο Θερμαϊκού.


«Αντιμετωπίζουμε όλους τους πολίτες του νέου δήμου ισότιμα. Κάνουμε θεσμό την αποκέντρωση και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διαμερισμάτων. Δεν κάνουμε διακρίσεις. Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σας και θα είμαστε και αύριο μαζί σας σε κάθε σας ανάγκη», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης εισπράττοντας την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

«Ό,τι κάναμε στον δήμο Μηχανιώνας πριν καν μας το ζητήσει ο «Καλλικράτης», είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε πράξη και στον νέο δήμο Θερμαϊκού. Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Δίνουμε ισχυρότερη προοπτική στην τοπική κοινωνία. Μαζί αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες, ξεπερνάμε τα προβλήματα και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Μαζί οδηγούμε τον νέο δήμο Θερμαϊκού στην νέα εποχή της ανάπτυξης και της ευημερίας», κατέληξε ο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου