Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ

του Παναγιώτη Μήλιου*


Σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Περαίας και Αγ.Τριάδας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διασκέδασης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ γίναμε μάρτυρες του αντιδημοκρατικού και ταυτόχρονα προεκλογικού παραληρήματος του Δημάρχου Θερμαϊκού κυρίου Ιωάννη Αλεξανδρή. 
Πριν ακόμα λάβει το λόγο ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Περαίας , ο Δήμαρχος Θερμαϊκού εκφωνώντας την προεκλογική του ομιλία αναφέρθηκε στο ότι μια φορά την εβδομαδα στο χώρο του ΚΑΠΗ συνταγογραφεί για τα μέλη του ΚΑΠΗ (και όχι μονο για τα μέλη αλλα και για παλιννοστούντες), ενώ κανονικά θα έπρεπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να στελεχώσει τα ΙΑΤΡΕΙΑ του Δήμου ....
με νέους γιατρούς και περισσότερες ειδικότητες. Η αντιδημοκρατικότητα δε, έγκειται στο γεγονός ότι αν και αναφερόμενος στην παρουσια του Δήμαρχου Ν.Μηχανιώνας και υποψήφιου Δήμαρχου Θερμαϊκού κ.Γιάννη Μαυρομάτη καθώς επίσης και «στη συνοδεία του» όπως την απεκάλεσε (στην οποία συμπεριλαμβανόταν εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος του Δ.Σ του ΚΑΠΗ Παναγιώτης Μήλιος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Δημήτριος Καπλάνης δεν τον κάλεσε στο βήμα να απευθύνει χαιρετισμό.

Στα παράπονα που εκφράστηκαν από μένα προς τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κύριο Ε.Ψαραδέλλη η απάντηση ήρθε δια στόματος Δημοτικού Σύμβουλου κ.Κωνσταντίνου Τροκάνα μέλος της διοίκησης Αλεξανδρή….ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ?
Θαυμάστε τους.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΛΙΟΣ
*ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠEΡΑΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου