Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Νίκος Παράσχου στηρίζει Γιάννη Μαυρομάτη

Την αμέριστη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Μαυρομάτη και στον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» εξέφρασε ο Νίκος Παράσχου και σύσσωμος ο συνδυασμός «Κοινωνία των Πολιτών» κατά τη διάρκεια της πολιτικής ομιλίας του κ. Μαυρομάτη στη Νέα Μηχανιώνα. Ο κ. Παράσχου προέτρεψε τους πολίτες να επιλέξουν τον συνδυασμό του κ. Μαυρομάτη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για τον ικανότερο δήμαρχο που θα μπορούσε να έχει ο νέος δήμος Θερμαϊκού.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομάτης ευχαρίστησε τον κ. Παράσχου για την υποστήριξή του αλλά και τους πολίτες της Μηχανιώνας που τον τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των εκλογών δίνοντάς του ποσοστό της τάξεως του 50%. 

«Μετά από 8 χρόνια διοίκησης που λέγεται ότι υπάρχει η αναμενόμενη φθορά, εσείς δεν χάσατε ούτε λεπτό την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε ξανά τον συνδυασμό μας πρώτο. Και τον εκλέξατε πρώτο με τεράστια ποσοστά όχι μόνο στη Νέα Μηχανιώνα αλλά στα τέσσερα από τα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα», σημείωσε και ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες για την επόμενη Κυριακή στις κάλπες. 

«Δεσμεύομαι, φίλοι μου. Την επόμενη μέρα της νίκης αξιοποιούμε κάθε δημιουργική δύναμη. Κανείς δεν περισσεύει. Υπάρχουν ικανότατοι συνδημότες μας που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τη συμμετοχή τους. Αυτοί οι άξιοι άνθρωποι δεν πρέπει να μείνουν απ' έξω. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενος από τους πολυπληθές ακροατήριο που πλημμύρισε την αίθουσα του ΚΑΠΗ αλλά και τους δρόμους έξω από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου