Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αλεξανδρής: Στη Μηχανιώνα

«Η Νέα Μηχανιώνα, το Αγγελοχώρι και η Κερασιά έχουν ανάγκη από σοβαρά έργα και όχι από φιέστες. Δυστυχώς, όμως, αντί σοβαρού έργου η διοίκηση του Δημάρχου Νέας Μηχανιώνας έχει να επιδείξει μόνο πρωτοφανή οικονομικά σκάνδαλα», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Νέα Μηχανιώνα χτες το απόγευμα.
Ο κ. Αλεξανδρής, μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκε «πώς μπορεί κανείς να εμπιστευθεί ένα Δήμαρχο, ο οποίος τίθεται σε αργία από την προϊσταμένη αρχή του για σοβαρή παράβαση καθήκοντος, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική απόφαση; Με ποιο δικαίωμα στερούνται οι πολίτες του νέου δήμου τα έργα και ανάπτυξη του τόπου, που θα μπορούσαν να γίνουν με αυτά τα χρήματα, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας;»
Αναφερόμενος στο πρόγραμμά του, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» επεσήμανε τις βασικές αρχές της διακήρυξης του συνδυασμού του, που αφορούν:
1.      Στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.
2.      Στην αποτελεσματική και ταχύτερη δυνατή προσαρμογή του νέου δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας που θέτει ο Καλλικράτης.
3.      Τη λειτουργία της διοίκησης με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το δημόσιο συμφέρον, την απόλυτη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία.
4.      Την ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή.
5.      Τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.
6.      Το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.
Κλείνοντας την ομιλία του και πριν παρουσιάσει στους παριστάμενους τους υποψηφίους συμβούλους της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως η διοίκησή του, εφόσον εκλεγεί, «θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της Νέας Μηχανιώνας ως αλιευτικού κέντρου της Ελλάδος και της ανατολικής Μεσογείου, ενισχύοντας τις υποδομές της ιχθυόσκαλας με βελτίωση των υπηρεσιών ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού».


Σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11 και ώρα 19.30΄, ο επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου