Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Λευκό και άκυρο η Λαϊκή Συσπείρωση - Έκθετος ο κ. Αλεξανδρής

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού διαψεύδει τις τις φήμες που την φέρνουν να υποστηρίζει συγκεκριμένο συνδυασμό στο δεύτερο γύρο. Καλεί τους φίλους και ψηφοφόρους της να ψηφίσουν λευκό και άκυρο. Και φυσικά δημιουργείται μεγάλο ηθικό θέμα με τον κ. Αλεξανδρή, ο οποίος χθες σε ομιλία του στη Μηχανιώνα ανακοίνωσε (όπως αρκετοί φίλοι μας πληροφόρησαν)  ότι η επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση θα τον στηρίξει την Κυριακή. Σε συνομιλία δε που είχαμε με την κα Μώραλη, απέδωσε την όλη ενέργεια σε προσπάθεια που επιχειρεί να πλήξει τον συνδυασμό με ψεύδη.
Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού ευχαριστεί και χαιρετίζει όλους εκείνους και εκείνες που έδωσαν την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο μας, άντεξαν στα εκβιαστικά και φοβικά διλήμματα και δεν υπέκυψαν στους δήθεν ¨ανεξάρτητους¨ συνδυασμούς που αποδεδειγμένα όχι μόνο δεν αμφισβητούν την αντιλαϊκή πολιτική αλλά βάζουν πλάτη να περάσει στο δήμο μας.

Η εκλογή Δημοτικού Συμβούλου μας για πρώτη φορά στην περιοχή, μεγαλώνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας  απέναντισε όσους μας ψηφίσαν αλλά και σε όσους  την τελευταία στιγμή δίστασαν και ακολούθησαν την πεπατημένη, στα λαϊκά στρώματα του δήμου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου