Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Μοναδική η υποστήριξη του Απόστολου Οικονομίδη», δηλώνει ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής - Με τους ερασιτέχνες αλιείς

Συνεστίαση οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου η ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Επανομής σε ταβέρνα στην παραλία της Επανομής, προκειμένου να τιμήσει τους υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που μετέχουν στην εκλογική μάχη για το νέο Δήμο Θερμαϊκού.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Μιχάλης Μπαλασάς, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τους παριστάμενους υποψήφιους δημάρχους, αναφέρθηκε προσωπικά στον δήμαρχο Επανομής και υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού, Απόστολο Οικονομίδη για την στήριξη που παρείχε τόσο ο ίδιος όσο και το δημοτικό συμβούλιο στην ομάδα, κατά τη δύσκολη πορεία της στη Γ΄ Εθνική.
«Ευχαριστώ τον Λάκη Οικονομίδη γιατί η υποστήριξή του αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαστε στην επαγγελματική κατηγορία ήταν μοναδική», τόνισε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής. Και καταλήγοντας ευχήθηκε και η καινούρια δημοτική αρχή που θα προκύψει στο νέο Δήμο Θερμαϊκού, να συνεχίσει το ίδιο θερμά την υποστήριξη στην ομάδα του.
* Η Αναγέννηση Επανομής ιδρύθηκε το 1926, έχοντας μέχρι σήμερα μία αξιόλογη διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Την περίοδο 1971-72, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής,  με αποτέλεσμα την άνοδό του στη Β΄ Εθνική, όπου και παρέμεινε μέχρι το 1982, για δέκα αγωνιστικές περιόδους. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2010-2011), πρωταγωνιστεί στο Βόρειο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η Αναγέννηση έχει ως έδρα της το στάδιο Νίκος Σαράφης, 1300 θέσεων στην πόλη της Επανομής.

Με τους ερασιτέχνες αλιείς
Στο μεταξύ, ο Απόστολος Οικονομίδης, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Δήμου Θερμαϊκού ο "ΤΡΙΤΩΝ".
Στη συζήτηση επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής. Στο επίκεντρο βρέθηκε το προεδρικό διάταγμα για την παράκτια αλιεία, το οποίο θέτει σοβαρούς περιορισμούς στο ψάρεμα στο Θερμαϊκό Κόλπο. Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει στενή και διαρκής συνεργασία όλων των τοπικών φορέων με τη δημοτική αρχή, προκειμένου μέσω του διαλόγου να χαράσσεται κοινή στρατηγική και να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου