Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Απόστολος Οικονομίδης: «Φροντίζουμε για τους νέους με γνώση και σχεδιασμό»

Συνάντηση  με νέους και νέες του δήμου Θερμαϊκού είχε το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό καφέ της Περαίας ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Μπροστά Μαζί» Απόστολος Οικονομίδης, μέσα σε οικείο και φιλικό περιβάλλον.


Στις συζητήσεις, που είχε στις παρέες των νέων ο κ. Οικονομίδης άκουσε με ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για το μέλλον, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των αγοριών και κοριτσιών βρίσκεται σε στάδιο σπουδών και εκφράζει αβεβαιότητα για την αξία των πτυχίων και συνολικότερα για τις μελλοντικές προοπτικές.

Ο κ. Οικονομίδης, που ως καθηγητής με μακρά θητεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχει την ευχέρεια της επικοινωνίας και της ανάπτυξης σχέσεων εμπιστοσύνης με τους νέους, τους διαβεβαίωσε ότι στον σχεδιασμό και στον προγραμματισμό για την οργάνωση του νέου δήμου Θερμαϊκού δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην προοπτική απασχόλησης των νέων, στην καλύτερη εκπαίδευσή τους και στην καθιέρωση σχέσεων στενότερης συνεργασίας με διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα.
Θύμισε μάλιστα κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει υπό μορφή κύκλων επιμόρφωσης και κατάρτισης με την παρουσία ξένων επιστημόνων στην Επανομή.
«Περιουσία σας είναι η γνώση και καθήκον μας είναι η αξιοποίησή της για το καλό του τόπου μας», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου