Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ιστορική Επανομή στηρίζει Γιάννη Μαυρομάτη

Την  αμέριστή υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Μαυρομάτη εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες του δήμου Επανομής, δίνοντας ένα δυναμικό και άνευ προηγουμένου «παρών» στην πολιτική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της περιοχής. Παρουσία του πρώην δημάρχου Επανομής Γιάννη Γραμμένου αλλά και του επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία των Πολιτών» Νίκου Παράσχου, ο κ. Μαυρομάτης ξεδίπλωσε μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο το όραμά του για τον νυν δήμο Επανομής λαμβάνοντας ένα θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα της περιοχής. Τα έχουμε καταγράψει, έχουμε σχεδιάσει και τις λύσεις τους. Ετοιμάσαμε ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσουμε από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης και απαρίθμησε μερικά από τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή.

Η δημιουργία Γραφείου Διασύνδεσης αγροτών και γεωργών, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η ανάδειξη των αρχαιολογικών και ιστορικών στοιχείων της περιοχής, η κατασκευή οδικού δικτύου από το LIDL μέχρι την Επανομή, η δημιουργία σύγχρονου οδικού δικτύου που θα συνδέει Ντουράκι - Ποταμό - Φανάρι - Παραλία - Κτήμα Καραγκιόζη, η δημιουργία διαδημοτικής συγκοινωνίας, η αξιοποίηση των δημοτικών παραλιών και του Κτήματος Καραγκιόζη αλλά και η άμεση αξιοποίηση του κάμπινγκ που έχει ήδη αποδοθεί στον δήμο συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο κ. Μαυρομάτης, στον κατάλογο των ζητημάτων στα οποία θα δώσει άμεση προτεραιότητα ως νέα διοίκηση του νέου δήμου Θερμαϊκού.

«Στόχος μας είναι η ισόρροπη και σταθερή ανάπτυξη. Ένας δήμος δίκαιος, δυνατός, καθαρός, λειτουργικός, αποκεντρωμένος, ανθρώπινος και παραγωγικός. Συνεχίζουμε να παλεύουμε, να ονειρευόμαστε για το καλό του τόπου, παίρνοντας δύναμη από εσάς, που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε σε κάθε μας βήμα», κατέληξε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου