Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγή ζήτησε η Αγία Τριάδα

Μήνυμα αλλαγής έστειλαν χθες οι πολίτες της Αγίας Τριάδας που έδωσαν το «παρών» στην πολιτική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη. Με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω κρύου, αλλά και με τον αγώνα ποδοσφαίρου που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκατοντάδες πολίτες -άτομα όλων των ηλικιών- συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να στηρίξουν τις ιδέες και τις προτάσεις του κ. Μαυρομάτη για τον νέο δήμο Θερμαϊκού και να εκφράσουν την ανάγκη για άμεση αλλαγή στην περιοχή τους.



Στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό διαμέρισμα της Αγίας Τριάδας -μια περιοχή που δυστυχώς εγκαταλείφτηκε στην τύχη της- αναφέρθηκε ο κ. Μαυρομάτης υποσχόμενος στους παρευρισκόμενους ότι έφτασε πλέον η ώρα της μεγάλης ανατροπής.

«Ξέρετε ότι υπάρχει η επιλογή. Για αυτό είστε άλλωστε εδώ. Για αυτό είμαστε και εμείς εδώ. Γιατί σε κάθε μας συνάντηση εδώ και τόσο καιρό μας λέτε ότι δεν αντέχετε άλλο. Είστε αγανακτισμένοι. Με κάθε αφορμή μας δηλώνετε την ταλαιπωρία σας. Έφτασε επιτέλους η στιγμή η Αγία Τριάδα να γυρίσει σελίδα. Να πάει μπροστά και να βγει από την απομόνωση», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου