Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Α. Οικονομίδης από τη Ν. Μηχανιώνα:

Το έργο μας και όχι τα παχιά λόγια εγγυώνται το μέλλον του τόπου

Θυμίζοντας ένα απόσπασμα από ρήση του Ισοκράτη, για την ανάγκη να βλέπουμε προς τα έργα του παρελθόντος για να έχουμε καλύτερο μέλλον, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Απόστολος Οικονομίδης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Μηχανιώνα και αναφέρθηκε στο μέχρι τώρα έργο του ως δήμαρχος Επανομής, ενώ με την ευκαιρία αναρωτήθηκε για το πως ορισμένοι από τους άλλους υποψηφίους δημάρχους θέλουν να ξεχάσουν ή και να σβήσουν το παρελθόν τους.
« Η αξιοπρέπειά μας και ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια των άλλων – όποιοι και αν είναι αυτοί – δεν μας επιτρέπουν να κατεβάσουμε το επίπεδο του προεκλογικού μας αγώνα και να ....
εμπλακούμε σε κοκορομαχίες» πρόσθεσε  ο κ. Οικονομίδης και συνέχισε:
«Το αν υπάρχουν καταδικαστικές και άλλες αποφάσεις, το αν γίνονται καταγγελίες για οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες είναι ένα θέμα, που αφορά τους ίδιους. Αυτοί πρέπει να βγουν με στοιχεία για να απαντήσουν σε όσα τους κατηγορούν για να διασώσουν την δική τους αξιοπρέπεια, αλλά και για να καθαρίσει το τοπίο, διότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Οι πολίτες είναι πλέον σε θέση να κρίνουν και να αποφασίσουν. Να κρίνουν από το έργο μας, να συγκρίνουν προτάσεις και προγράμματα και όχι να ακούν μόνο παχιά λόγια».
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» παρουσίασε τους βασικούς άξονες  του προγράμματός του, μίλησε για την δυνατότητα ανάκτησης μεγάλων εκτάσεων, όπως έγινε με τα χιλιάδες στρέμματα του κάμπινγκ του ΕΟΤ Επανομής που περιήλθαν πλέον στον δήμο και υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη δημιουργίας ενός μηχανισμού κοινωνικής αλληλεγγύης στο νέο  δήμο Θερμαϊκού, ώστε να στηριχθούν άμεσα οι κοινωνικές ομάδες, που μαστίζονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.


* Σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ο κ. Οικονομίδης μιλά στις 6.00 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου και στις 7.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μεσημερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου