Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τί ψηφίζω και γιατί

Τώρα Εμείς:

  • Οι κομματικά ακαπίστρωτοι Έλληνες πολίτες.
  • Τα θύματα της μεγαλύτερης πολιτικής και οικονομικής εξαπάτησης, από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους.
  • Οι αιχμάλωτοι, μετά  την παράδοση σε ξένους («ΔΝΤ & Σία»), της Εθνικής κυριαρχίας μας
  • Οι μάρτυρες του εξευτελιστικού θεάτρου της κυβέρνησης των ανδρεικέλων που συνεχίζει να μας εξαπατά ότι δήθεν κυβερνά, σε αρμονική συγχορδία με την αντιπολίτευση, που συνεχίζει να μας εξαπατά ότι δήθεν μπορεί να διορθώσει τα αδιόρθωτα, τη στιγμή που (κατά τη δική της ομολογία) η ίδια συνέβαλε τα μέγιστα ώστε  να ολοκληρωθεί η  καταστροφή της  Οικονομίας και της κοινωνίας,
πρέπει να κάνουμε την κίνησή μας. Είναι η ευκαιρία μας.


Δεν μπορεί να μένει ατιμώρητος ο Σαμαράς και η ΝΔ, όταν βγαίνουν και κοροϊδεύουν ασύστολα την κοινή νοημοσύνη, σημαδεύοντας το «Μνημόνιο» που η παράταξή τους έστρωσε το κόκκινο χαλί για τη βάρβαρη έλευσή του.
Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά, όσο σκληρά κοροϊδεύει τον Έλληνα πολίτη, όλα  αυτά τα χρόνια.
Και η τιμωρία του είναι μία: ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΔ.

Δεν μπορεί να μένει ατιμώρητος ο ΓΑΠ όταν βγαίνει και κοροϊδεύει ασύστολα και απανωτά την κοινή νοημοσύνη, πότε με «τα λεφτά που υπάρχουν», πότε με «το πιστόλι στο τραπέζι», πότε με το «ναυάγιο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ», πότε με το «δεν θέλουμε με τίποτε το ΔΝΤ», πότε με το «εμείς δεν θέλουμε λεφτά», για να καταλήξει να πετύχει για την Ελλάδα αυτό το οποίο δεν μπόρεσε να πετύχει για την Κύπρο, με το σχέδιο Ανάν: την υποδούλωσή της σε μία διεθνή πατρωνία  αδιευκρίνιστης (;) προέλευσης.
Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά, όσο σκληρά κοροϊδεύει τον Έλληνα πολίτη.
Και η τιμωρία του είναι μία: ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (;;;) ΚΙΝΗΜΑ.

Η Αριστερά, τόσο το ΚΚΕ όσο και οι άλλοι, έχει βάλει στο σημάδι το «Μνημόνιο», σαν αυτό να είναι αυτοφυές και να μη δημιουργήθηκε και με δική της ευθύνη, καθώς όλα αυτά τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», το μόνο που έκανε για την εργατική τάξη, αντί να επιδιώξει την θεμελίωση και εγκατάσταση ενός μηχανισμού άμεσης συμμετοχής των εργαζομένων στη διανομή του πλούτου στην πηγή του, γεγονός που θα είχε μία μονιμότητα αδιασάλευτη, ανάλωσε όλες της τις δυνάμεις  σε μία διεκδίκηση νομοθετικής προάσπισης των  δικαιωμάτων των εργαζομένων επί της  δανειοτρεφόμενης πίττας της «ανάπτυξης». Η  νομοθετική αυτή προάσπιση, αποδείχθηκε «χάρτινος πύργος», μόλις έφτασε η ώρα πληρωμής των δανεικών, αφήνοντας την εργατική τάξη γυμνή στις ορέξεις των δανειστών των «αφεντικών» της.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η δική της υπαλληλοποιημένη «νομενκλατούρα», έζησε καλά όλα αυτά τα χρόνια, και συνεχίζει να ζεί, μέσα στην πολυτέλεια της εξουσίας της.
Η, εκ των πραγμάτων αποδεδειγμένη,  ανικανότητά της να προασπισθεί αποτελεσματικά τα συμφέροντα της  εργατικής τάξης, υπαγορεύει και τη δική της τιμωρία : ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Ο ΛΑ.Ο.Σ, ο «Ιζνογκούντ» της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, «που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», με χαλίφη τον Σαμαρά  και τη Δεξιά «παράταξη», δεν μπορεί να  έχει διαφορετική τύχη από τον ίδιο τον χαλίφη: ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, δεν είναι το «μνημόνιο» , αλλά αυτό που δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις να επιβληθεί το «μνημόνιο».

Το πρόβλημα, είναι η πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος και η οποία κατέστη «κρατούσα άποψη» στην τρέχουσα πολιτική πρακτική , σε όλο το διάστημα της «μεταπολίτευσης» και η οποία διατρέχει όλο το σώμα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, δηλαδή όλα τα κόμματα.
Αυτή η πολιτική πρακτική, σε συνδυασμό και με τη ροπή της εξάρτησης στην έξωθεν πατρωνία, δημιούργησε, όλα τα χρόνια της «μεταπολίτευσης»,  όλες τις προϋποθέσεις για την απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Μετά το μέγα  έγκλημα  της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας επί του πλέον ζωτικού και στρατηγικού χώρου της Ελληνικής Επικράτειας, (αυτού, της Οικονομίας), αυτός ο ένοχος, (ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, μηχανισμοί και πρόσωπα που το στηρίζουν και το υπηρετούν) μαθημένο στην πλήρη ατιμωρησία του, (που αυτό έχει πλέξει με ένα κατάλληλο νομικό και προπαγανδιστικό πλέγμα), έχει το θράσσος να διεκδικεί, πλαγίως, μέσα από τη διαδικασία των επικείμενων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αθώωσή του.                                                                                                                                                      Αυτή, προσδοκά να την αποκτήσει με την  αναβάπτισή του στην λαϊκή ανοχή, που ετοιμάζεται να εισπράξει μέσα από τις εκλογές των ΟΤΑ, με τον περιορισμό των επιλογών των ψηφοφόρων προς την κατεύθυνση αυτής της αθώωσης.
Αθώωσης, που κρύβεται πίσω από την ψήφιση  προσώπων που ανήκουν ή υποστηρίζονται από  κάποιο (οποιοδήποτε) κόμμα, δηλαδή αποτελούν συνενόχους του ένοχου καθεστώτος πολιτικού συστήματος.. 

Μόλις την αποκτήσει, θα την εκλάβει ως εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, διότι, ακριβώς , τα πρόσωπα που θα ψηφιστούν, αποτελούν πρόσωπα του ίδιου του ενόχου.
Έτσι, θα την παρουσιάσει ως νομιμοποίηση της καταστροφικής πρακτικής του και θα τη χρησιμοποιήσει, για να παρατείνει τη διαμονή του στα πολυτελή διαμερίσματα της Εξουσίας και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του. 

Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να γίνει.

Σήμερα, δύο μήνες πριν τις εκλογές αυτές, όλες οι έγκυρες δημοσκοπήσεις φέρνουν σαν πρώτη δύναμη το κόμμα «ΚΑΝΕΝΑΣ».
Είναι η δύναμη που εκφράζει όλα αυτά που γράφονται εδώ, και ακόμη περισσότερα.

ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.
Σε κάθε Δήμο και Περιφέρεια, οι κομματικά ακαπίστρωτοι πολίτες πρέπει να σχηματίσουν συνδυασμούς και να εμφανισθούν στις εκλογές. Δεν είναι ακατόρθωτο. Ήδη σε ορισμένους Δήμους, αλλά και Περιφέρειες, έχουν συγκροτηθεί ακομμάτιστοι συνδυασμοί.
Μπορεί να γίνει και πρέπει, ώστε να αρχίσει η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που θα προτείνει και θα φέρει τη ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η υποτέλεια της Ελλάδας σε ξένες δυνάμεις, πρέπει να λήξει γρήγορα και πανηγυρικά.

Οι επικείμενες εκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την απαρχή της αντίστροφης μέτρησης, που θα ξαφνιάσει το αρρωστημένο καθεστώς πολιτικό σύστημα. Δεν πρέπει να χαθεί.

Ελληνίδες και Έλληνες, γρηγορείτε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου