Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η γενέθλια μέρα και οι εναγκαλισμοί των δημάρχων

Από τον Ακτιβιστή
Με επιτυχία στέφτηκαν οι εκδηλώσεις του ΠΟΣΠ με αφορμή τον εορτασμό της γενέθλιας μέρας της Περαίας. Τόσο η λαμπαδηδρομία, όσο η παράσταση με τα χορευτικά συγκροτήματα αλλά κυρίως η Κυριακάτικη γιορτή της φασουλάδας. Το ΔΣ του ΠΟΣΠ και η Πρόεδρός του θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.
Στη γιορτή φασουλάδας είχαμε και το χάπενινγκ του εναγκαλισμού των τριών εν ενεργεία δημάρχων  που πέρασαν στους δημότες ένα κλίμα συμφιλίωσης και μάλιστα εν μέσω έντονης προεκλογικής περιόδου και παρότι οι κατηγορίες του ενός για τους άλλους, μέσω φημών ή διασποράς επιλεγμένων σχολίων παίρνει και δίνει.
Επειδή γνωρίζουμε ότι η πρωτοβουλία του βιντεοδημιουργού, Γιώργου Νικολαΐδη απέδωσε αλλά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους , αλλά και με δεδομένη τη θέση μας, ως Ακτιβιστής  να έχουμε ένα πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα με θέσεις και επιχειρήματα που θα προσφέρει   στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τους κκ Γιάννη Αλεξανδρή, Απόστολο Οικονομίδη και Γιάννη Μαυρομάτη για την πολλή όμορφη εικόνα και μήνυμα που έστειλαν.
Θα είμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς, όπως σημειώνει και ο κ. Οικονομίδης στο χαιρετισμό του, αν στο κάδρο συμπεριλαμβάνονταν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, άλλοι εκ των οποίων δεν παραβρέθηκαν ή είχαν αποχωρίσει νωρίτερα.
Το βίντεο είναι του φίλου Γιώργου Νικολαΐδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου