Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αλεξανδρής: Ένα έργο κάθε δέκα μέρες!!!

Μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/9 στο "Ξενία", η εναρκτήρια εκδήλωση του συνδυασμού "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".
Χωρίς καμιά έκπληξη  από πλευράς προσελεύσεων  φίλων του ψηφοδελτίου(αναμενόμενη η συμμετοχή που δεν ξεπέρασε τις προβλέψεις), αυτή προήλθε από τους δύο προλογίσαντες την υποψηφιότητα του κ. Αλεξανδρή. Οι κκ Βασιλάκης και Πράπας, καθηγητές γιατροί αμφότεροι, δημιούργησαν προς στιγμήν την εντύπωση στους παραβρισκόμενους, πως παρακολουθούν αβροφροσύνες ....
μεταξύ συναδέλφων στην καλύτερη ή διάλεξη για ιατρικά θέματα στην χειρότερη.


Δεν διακρίναμε, ούτε ανακοινώθηκε η παρουσία στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, της οικολογίας, της πολιτικής, του συνδικαλισμού ή των ενεργών πολιτών και ομάδων. Ίσως αυτό να υπαγορεύθηκε από την επιδίωξη να παρουσιασθεί ως ανεξάρτητο το ψηφοδέλτιο (μακριά από όποιες εξαρτήσεις).
Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου χαρακτηρίστηκε  από την υπέρμετρη και ατεκμηρίωτη παρουσίαση του  απολογισμού της 4χρονης θητείας του στο τιμόνι του Δήμου Θερμαϊκού. Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η αναφορά ότι παραδίδει ένα τεράστιο έργο το οποίο προσπαθώντας να το καταστήσει μετρήσιμο  διατυμπάνισε με στόμφο το  "Παραδίδαμε ένα νέο  έργο κάθε δέκα μέρες" (άφωνη παρέμεινε για πολύ ώρα η αίθουσα του  Ξενία)
Δεν απέφυγε δε να ασκήσει  κριτική προς τους συνυποψηφίους του (χωρίς να τους ονομάζει)   με αναφορές για εντιμότητα και διαφάνεια που κατά τη γνώμη του δεν επέδειξαν.
Διατράνωσε την πίστη του για την βέβαιη νίκη της υποψηφιότητάς του και έπλεξε το εγκώμιο των συνεργατών του, οι οποίοι βοηθούν με τις γνώσεις και την εργατικότητά τους για την επίτευξη του στόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου