Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Λίβυου πρέσβη στη Μηχανιώνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό μέγαρο της Ν. Μηχανιώνας επίσημη συνάντηση του πρέσβη της Λιβύης κ. Ραμαδάν Μπαργκ με τον Δήμαρχο της Μηχανιώνας και υποψήφιο Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
Ο κ. Μαυρομάτης έχοντας σαν δεδομένο την πρόσφατη επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Λιβύη και τις καλές σχέσεις του με την Λιβυκή κυβέρνηση, και αφού κατάφερε να αξιοποιήσει στέλεχος του επιτελείου του που διαθέτει δυνατότητες ....
επαφών με το αραβικό κράτος, εκμεταλλεύτηκε  την επίσκεψη του πρέσβη στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε την σημερινή σημαντική συνάντηση.

Mavromatis-Barg2Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ακτιβιστή κάτι μεγάλο ετοιμάζεται.Υπάρχει ενδιαφέρον της Λιβυκής κυβέρνησης για σημαντικά έργα στην περιοχή του νέου μεγάλου Καλλικράτειου Δήμου Θερμαϊκού.
Συζητήθηκε η πιθανότητα  επενδύσεων στην περιοχή με την κατασκευή δύο μεγάλων έργων. Στην Μηχανιώνα και  στην Περαία.
Ας ελπίσουμε οι εγκάρδιες σημερινές συνομιλίες να είχαν αίσια έκβαση,  όπως το ίδιο και οι συμφωνίες που προσδοκώνται για μετά τις δημοτικές εκλογές.


1 σχόλιο:

  1. Ανεξάρτητε ακτιβιστή μπορείς να παρουσιάσεις σε παρακαλώ και την επίσκεψη του επιτρόπου της Αμερικάνικης πρεσβείας για την κατασκευή θεματικού πάρκου πριν μερικά χρόνια τωρά για το που κατασκευάστηκε ρώτα τον αρμόδιο φίλο σου. Μπορεί να το έκανε δίπλα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο ή δίπλα στο Συνεδριακό κέντρο εσύ που βγάζεις τα λαυράκια βγάλε και αυτό δικέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή