Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αγίας Τριάδας η ανακάλυψη τοποθέτησης και λειτουργίας τριών κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κτίριο της παραλιακής οδού (Λεωφ. Οικονομίου).
Κι αυτό γιατί όπως αποδεικνύεται από αλληλογραφία κατοίκων με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) δεν έχει εκδοθεί άδεια για την τοποθέτησή τους. Σύμφωνα δε με αυτοψία της ΕΕΤΤ επιβεβαιώθηκε η λειτουργία των κεραιών και σύμφωνα με το απαντητικό έγγραφο της.....

 υπηρεσίας χαρακτηρίζονται ως  "συγκαλυμμένες", προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτές στους περιοίκους.

Αυτό που δημιουργεί εκνευρισμό στους κατοίκους οφείλεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι κεραίες βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό σχολείο του χωριού. Πράγμα που σημαίνει ότι  κάποιοι αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει η  ακτινοβολία από αυτές στην υγεία των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών, νοιάστηκαν πρωτίστως για το κέρδος και δεν δίστασαν να τις τοποθετήσουν παράνομα.
Σαν πρώτη κίνηση των κατοίκων μοιράστηκε προκήρυξη που καλεί τον Δήμο Θερμαϊκού αλλά και άλλες Δημόσιες υπηρεσίες (αστυνομία, πολεοδομία κλπ) να πράξουν τα αυτονόητα και θέσουν εκτός λειτουργίας της κεραίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου