Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Μαυρομάτης κοντά στους δημότες

Με την σημερινή επίσκεψη στην λαϊκή αγορά των Νέων Επιβατών, όπου διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος επαφών που είχε ο υποψήφιους δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης με τους πολίτες του νέου διευρυμένου δήμου.



Ο κ. Μαυρομάτης και τα στελέχη του συνδυασμού του επισκέφτηκαν διαδοχικά τα δημοτικά διαμερίσματα τηςΠεραίας την περασμένη Δευτέρα, της Επανομής την Τετάρτη, της Νέας Μηχανιώνας εχθές και των Νέων Επιβατών σήμερα, όπου περπάτησαν για άλλη μια φορά στους δρόμους της κάθε περιοχής, μίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν από κοντά τους προβληματισμούς τους.

«Είμαστε μαζί σου. Προχώρα», «Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται», «Όποιος κάνει έργο φαίνεται», ήταν μερικά από τα συνθήματα επιδοκιμασίας που επιφύλαξαν οι κάτοικοι στον κ.  Μαυρομάτη, ευχόμενοι παράλληλα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε προσεχτικά τους κατοίκους και υποσχέθηκε να μεριμνήσει ξεχωριστά για το καθένα από τα συνολικά οχτώ δημοτικά διαμερίσματα που συγκροτούν τον νέο δήμο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν πρόκειται να κάνει διακρίσεις». Θα είναι Δήμαρχος για όλους.
Φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου