Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη πολιτική διακήρυξη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Εκατοντάδες πολιτών των δήμων Επανομής, Θερμαϊκού και Μηχανιώνας που από το 2011 θα συνιστούν τον νέο «καλλικράτειο» δήμο Θερμαϊκού παρακολούθησαν την επίσημη διακήρυξη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», που κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη, σημερινό δήμαρχο Μηχανιώνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου στο «Ακρωτήρι» της Περαίας. Στο κάλεσμα του συνδυασμού εκτός από πλήθος κατοίκων όλων των δημοτικών διαμερισμάτων ανταποκρίθηκαν οι δήμαρχοι Συκεών Σίμος Δανηιλίδης και Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους εκθείασαν την προσωπικότητα, το ήθος και το έργο του Γιάννη Μαυρομάτη, τον οποίο
χαρακτήρισαν «άνθρωπο αφοσιωμένο στην αυτοδιοίκηση», «έντιμο» και «αποτελεσματικό δήμαρχο».


Ο δημότης στο επίκεντρο

Στην ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης υπογράμμισε την ανάγκη για ισόρροπη, βιώσιμη και οικολογική ανάπτυξη για την ευημερία όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, αλλά και για την εφαρμογή της αποκέντρωσης στην πράξη.

Αναφερόμενους στους στόχους του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», ο Γιάννης Μαυρομάτης έκανε λόγο για «ρεαλιστικούς, συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους για να μπορούμε να τους πραγματοποιούμε χωρίς αυτοί να παραμένουν προεκλογικές εξαγγελίες αλλά να γίνονται πράξεις», τους οποίους κωδικοποίησε ως ακολούθως:

· Έργα προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος.
· Επίλυση προβλημάτων στις υποδομές τόσο στα δίκτυα (ύδρευση, αποχέτευση, φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες, σχολική στέγη κ.λπ.), όσο και στις υπηρεσίες (υγεία, κοινωνική προστασία, συγκοινωνίες, οδική ασφάλεια, πολιτισμό, αθλητισμό κλπ.).

«Θέλουμε να είμαστε δίπλα στον κάθε έναν συνδημότη μας ξεχωριστά -και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες- για άμεση, έγκαιρη και ταχεία εξυπηρέτησή τους» σημείωσε ο Γιάννης Μαυρομάτης.


Μαζική στήριξη

Την υποστήριξή τους στον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και το Γιάννη Μαυρομάτη εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης -μεταξύ πολλών άλλων- οι βουλευτές της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης Βασίλης Γερανίδης και Γιώργος Αρβανιτίδης, ο εντεταλμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Διοίκησης, Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης Διονύσης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο δήμαρχος Μίκρας Θόδωρος Γκουστίλης, η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η πρόεδρος της Σύγχρονης Μοντεσσοριανής Εκπαίδευσης Μαριάννα Βιλδιρίδη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Μακεδονίας Γιάννης Χατζηδημητρίου και ο γραμματέας της πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών Γιώργος Φεστερίδης.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν επίλυσε τα προβλήματα στον τόπο του και τώρα μας κοροϊδεύει μιλώντας για στόχους που θέλει να πετύχει αν εκλεγεί; Πάτε στην Μηχανιώνα να δείτε την ανάπτυξή τους και μετά ψηφίστε.
    ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑΑΑ Α Α Α α α.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή