Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Μαυρομάτης στο Μεσημέρι

Προγραμματισμός και διαβούλευση για την επόμενη μέρα


Σε δημόσια διαβούλευση με του κατοίκους και τους φορείς του δημοτικού διαμερίσματος του Μεσημερίου του δήμου Επανομής προχώρησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.


Ενόψει της διαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την επόμενη τετραετία, ο κ. Μαυρομάτης συνομίλησε με τους κατοίκους
της περιοχής και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την καλύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


«Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μαζί τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή. Θα πρέπει να οργανώσουμε σωστά και έγκαιρα τις κινήσεις μας, ώστε να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα των δημοτικών εκλογών», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος και υποσχέθηκε ότι τα έργα που ήδη προγραμματίζονται αφορούν όλα ανεξαιρέτως τα δημοτικά διαμερίσματα, κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά του νέου διευρυμένου πλέον δήμου Θερμαϊκού.


«Δεν κάνουμε διακρίσεις. Για μας πάνω από όλα είναι ο πολίτης. Είμαστε κοντά του. Θα είμαστε μαζί σας και την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης, εισπράττοντας τα χαμόγελα και τις επιδοκιμασίες των παρευρισκομένων.
Περισσότερες φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου