Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδείες και επαφές του Απόστολου Οικονομίδη

«Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του τόπου μας»
 Αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου η εναρκτήρια ομιλία – εκδήλωση του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί»

Περιοδείες στις λαϊκές αγορές Επανομής (χθες Τετάρτη), Μηχανιώνας (σήμερα Πέμπτη) και Νέων Επιβατών (αύριο Παρασκευή) πραγματοποιεί με κλιμάκιο συνεργατών του ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Απόστολος Οικονομίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί».
Ο κ. Οικονομίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες του, να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, να καταγράψει
σημαντικά θέματα, καθώς και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. Οι δημότες τόσο της Επανομής, όσο και της Ν. Μηχανιώνας υποδέχθηκαν τον Απόστολο Οικονομίδη με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και εξέφρασαν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του. Ιδιαίτερα στη Ν. Μηχανιώνα οι πολίτες εξέφρασαν την προσδοκία ότι με τις εκλογές του Νοεμβρίου θα επέλθει η αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά και ξεχωριστά προβλήματα.
Σε δήλωσή του ο Απόστολος Οικονομίδης υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στον συμπολίτη μας. Αυτές τις ημέρες περιοδεύουμε στην Επανομή, τη Ν. Μηχανιώνα και την περιοχή της Περαίας. Καταγράφουμε από πρώτο χέρι τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, συζητούμε για να βρούμε βιώσιμες λύσεις, συνεργαζόμαστε για να πάμε μπροστά μαζί, με την αρωγή όλων. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του τόπου μας, διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση ώστε η δημοτική αρχή να λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, εντιμότητα, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πλήρη αξιοποίηση και του τελευταίου ευρώ των φορολογούμενων πολιτών».

*** Αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία – εκδήλωση του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Απόστολο Οικονομίδη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Ακρωτήρι» («Πόρτο Άκρη») στην παραλία της Περαίας (περιοχή ΚΑΠΠΑ 2000) την ερχόμενη Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου