Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν μπαίνει στο μαντρί ο Καπλάνης, ούτε και αν του ρίξουν λάσπη...

Σε επιστολή του που δημοσιοποίησε  ο Δημήτρης Καπλάνης, μέσω τουperaia.gr κατηγορεί τον κ.Αλεξανδρή για ασυνέπεια λόγων και πράξεων και δηλώνει ότι συνεχίζει να δρα ως ανεξάρτητος και προτίθεται να ανακοινώσει σύντομα τις όποιες αποφάσεις του για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Θεωρεί βέβαιο δε ότι θα επιχειρήσουν να του ρίξουν λάσπη (προφανώς οι μέχρι προ 15νθημέρου  ομοτράπεζοι και ομοϊδεάτες του).
Η πλήρης επιστολή:
Φίλοι - ες
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω Δημοτικές εκλογές, γιατί είναι βέβαιο πως ....σχετικά με τις  Δημοτικές εκλογές, γιατί είναι βέβαιο πως .... 



και πάλι θα δεχθώ τόνους ΛΑΣΠΗΣ.
Πίστεψα ότι λόγω ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ έπρεπε να επιδιώξουμε συνεργασίες τέτοιες οι οποίες να εγγυώνται την όσο το... δυνατόν καλύτερη λειτουργία του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.
Πρότεινα διεργασίες για την ανάδειξη ενός υποψήφιου ικανού και άξιου, ώστε και οι εκλογές να κερδηθούν και ο Δήμος μας να παράγει έργο.
Ξεκίνησαν οι διεργασίες και δέχθηκαν να συμμετέχουν οι κύριοι ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΖΑΚΗΣ και ΚΑΠΛΑΝΗΣ.
Υποσχεθήκαμε όλοι σε όλους ότι θα συμμετέχουμε σ’ ένα ψηφοδέλτιο, αυτό που θα σχηματιστεί μετά από το γκάλοπ της ανάδειξης του επικεφαλής και τη σχετική ανακοίνωση από τη Ν.Δ., η οποία και ανέλαβε την ευθύνη.


Ενώ λοιπόν δώσαμε υποσχέσεις, την πιο πρόσφατη στην ΕΠΑΝΩΜΗ πριν από 15 ημέρες περίπου, ενώ η Ν.Δ. δεν ανακοίνωσε την στήριξη κανενός, ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ εκβιάζοντας την Ν.Δ. και αγνοώντας τις υποσχέσεις του δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι και θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
Επειδή δεσμεύτηκα ενώπιων όλων για τη συμμετοχή μου σε κοινό ψηφοδέλτιο
Επειδή τιμώ τους λόγους μου
Επειδή την ίδια στάση απαιτώ και από τους συνομιλητές μου
Επειδή δεν μπορώ να συμπράξω με ασυνεπείς ανθρώπους
Αποδεσμεύομαι όπως είναι φυσικό από τη διαδικασία και ως ανεξάρτητος πλέον, ενεργώντας πάντοτε για το καλό αυτού του τόπου, τον οποίο ανιδιοτελώς υπηρετώ επί 30 περίπου χρόνια, θα ανακοινώσω σύντομα τις προθέσεις μου.

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ,,,,ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ...ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΚΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΣΟΜΠανοσκυλα....ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ....ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΘΥ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΕ (ΣΑΜΑΡΙΚΟΡΕΓΚΟΥΖΙΚΟ)ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΕΝΔΟΤΑ....ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΣΚΕΦΘΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΚΟΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ...ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή