Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση του Απόστολου Οικονομίδη


Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία – εκδήλωση του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Απόστολο Οικονομίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Ακρωτήρι» - «Πόρτο Άκρη» στην παραλία της Περαίας την ερχόμενη Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ.

Ο Απόστολος Οικονομίδης στην ομιλία του αναμένεται να εστιάσει στην αρμονική συνένωση των 8 δημοτικών διαμερισμάτων (Περαία, Ν. Επιβάτες, Αγ. Τριάδα, Ν. Μηχανιώνα, Κερασιά, Αγγελοχώρι, Επανομή και Μεσημέρι), στην ταχύτατη οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των νέων υπηρεσιών του Δήμου και αναμένεται να θέσει τις κύριες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.
Ο κ. Οικονομίδης αναμένεται να αναφερθεί στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και καλύτερης προοπτικής της περιοχής, παρά τα διαχειριστικά προβλήματα και την όποια οικονομική δυσπραγία, κυρίως στους δύο από τους τρεις Καποδιστριακούς δήμους.
Σχετικά με την εκδήλωση της Παρασκευής, ο κ. Οικονομίδης δήλωσε: «Πιστεύω ότι κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα που θα φανεί ακόμη περισσότερο στη συγκέντρωσή μας. Έχουμε δίπλα μας άξια στελέχη, με μεγάλη εμπειρία και γνώση, που εγγυώνται για μια σφριγηλή δημοτική αρχή, η οποία θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, εντιμότητα, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πλήρη αξιοποίηση και του τελευταίου ευρώ των φορολογούμενων πολιτών».
Οι άνθρωποι του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» και προσωπικά ο Απόστολος Οικονομίδης, έχουν την πεποίθηση ότι ο νέος δήμος Θερμαϊκού μπορεί να μπει σε μία νέα εποχή, με αξιοποίηση των τεράστιων πλεονεκτημάτων που διαθέτει στη μεγαλύτερη παραλιακή ζώνη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με πρώτιστο στόχο τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης, κυρίως για τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου