Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η σχολική στέγη στο επίκεντρο



Τις ανησυχίες τους για τα αυξημένα προβλήματα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο νυν δήμος Θερμαϊκού εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης που είχαν χθες το απόγευμα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη και μέλη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Νέων Επιβατών κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Μαυρομάτη, ο οποίος....
θέλησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά προτού προχωρήσει στην κατάρτιση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού του.

«Είμαστε εδώ μαζί σας για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αφορούν τα παιδιά μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και δεσμεύτηκε η παιδεία να αποτελέσει κεντρικό πυλώνα της πολιτικής που θα εφαρμόσει στον δήμο Θερμαϊκού. «Σε αυτά τα θέματα δεν θα υπάρξει φειδώ. Θα δώσουμε προτεραιότητα στα σχολεία μας», ανέφερε με νόημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις είχαν διοργανωθεί στο παρελθόν και στο Δήμο Μηχανιώνας, όπου καταγράφηκαν τα προβλήματα και δόθηκαν εγκαίρως οι αναγκαίες λύσεις.
Άλλες φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου