Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

1η ομιλία Αλεξανδρή στην Κερασιά


Αυλαία στις προεκλογικές ομιλίες αποτέλεσε η εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, στην Κερασιά. Η πρώτη ομιλία του επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης «Θερμαϊκός για όλους» πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΠΗ και είχε πρωτοφανή παλμό από τους παριστάμενους, οι οποίοι συχνά τον διέκοπταν με τις επευφημίες τους.
Ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στις θέσεις του συνδυασμού του για το νέο Καλλικρατικό δήμο και επεσήμανε πως «ο νέος δήμος Θερμαϊκού αποτελεί ένα τόπο με πολλά συγκριτικά
πλεονεκτήματα, τα οποία οφείλει να αξιοποιήσει η νέα δημοτική αρχή».
Το ίδιο μεγάλη σε όγκο ήταν και η χτεσινή συγκέντρωση, παρουσία παλιννοστούντων ομογενών Ποντίων, σε οικογενειακή ταβέρνα στην Περαία. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο κ. Αλεξανδρής παρουσίασε τους υποψηφίους ομογενείς του συνδυασμού του και τόνισε πως το «εσείς και το εμείς δεν έχουν  θέση ανάμεσά μας. Όλοι δουλεύουμε σκληρά για να θρέψουμε τις οικογένειές μας και φροντίζουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στον τόπο που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Ο παρονομαστής είναι κοινός για όλους μας».
Αύριο το πρωί (Κυριακή 31/10), μετά τον εκκλησιασμό, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση, που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεσημερίου, ενώ το απόγευμα και ώρα 19.30΄ ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του στην αίθουσα της παλαιάς κοινότητας Νέων Επιβατών (ΚΕΠ). 

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου