Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Παράσχου σε Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου (την Κυριακή 31-10-2010) συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού “Κοινωνία των Πολιτών”  επισκέφτηκε το πρωί την Μηχανιώνα και την Επανομή και συνομίλησε με τους πολίτες, σε καφέ και καταστήματα εστίασης, μοιράζοντας παράλληλα το προεκλογικό υλικό και το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο Μεσημέρι.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέπτυξε συγκεκριμένες δράσεις που θα αναληφθούν και θα δώσουν μετρήσιμα αποτελέσματα, αναφορικά με όλους τους τομείς τονίζοντας ότι «Στην πρόκληση του «Καλλικράτη» το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» δίνει λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του νέου Δήμου, δίνει ρεαλιστική αναπτυξιακή προοπτική και υπηρετεί τους δημότες δημιουργώντας τον απαραίτητο κοινωνικό θύλακα προστασίας, ειδικά για τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί και να δώσει λύσεις τόσο στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δημότη, όσο και στα μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ακρίβεια, την ανεργία και την ανάπτυξη».
Ο κ. Παράσχου επικεντρώθηκε σε προβλήματα.....
που αφορούν το Μεσημέρι και τα οποία απασχολούν ιδιαιτέρα τους κατοίκους του, μίλησε αναλυτικά για τις λύσεις που προτείνονται μέσα στο πρόγραμμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης, είναι φιλόδοξο, ώριμο και υλοποιήσιμο. Ένα Πρόγραμμα Ανάπτυξης που πατά γερά στα ασφαλή θεμέλια της γνώσης. Ένα Πρόγραμμα Ανάπτυξης με τις φρέσκες ιδέες των ανθρώπων που θα το υποστηρίξουν, ανθρώπων καθαρών, τίμιων και άφθαρτων. Πρώτη προτεραιότητα μας στο νέο Δήμο είναι η σύγχρονη, αποτελεσματική και δικτυωμένη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του νέου Δήμου. Επιδίωξή μας η αναδιάρθρωση, ο εκσυγχρονισμός, και η αποκέντρωση υπηρεσιών για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη. Έχουμε ήδη έτοιμα σχέδια δράσης κατά τομέα, ικανά να εγγυηθούν:Την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμησης της τοπικής ανεργίας. Την ανάπτυξη των υποδομών, σε ολόκληρο το Δήμο. Τις Επεκτάσεις Σχεδίων πόλεως και την αναθεώρηση των Ζωνών Οικιστικού Ελέγχου. Με τη δημιουργία μέτρων για την πρόληψη, προστασία και αποκατάσταση του φυσικού μας περιβάλλοντος».
Τέλος ο κ. Παράσχου τόνισε «Στοχεύουμε στην αποτελεσματική επικοινωνία κάθε Δημότη με το κέντρο του Δήμου, σε συγκοινωνιακό και επικοινωνιακό επίπεδο, με νέες υποδομές μεταφορών και δικτύων. Όπως αποχετευτικό δίκτυο σε όλο το νέο Δήμο. Αποκατάσταση της ποιότητας του νερού, και αντικατάσταση των δικτύων που είναι από αμίαντο. Πιστεύουμε ότι αυτός εδώ ο ευλογημένος τόπος αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο. Πρέπει να πάμε μπροστά. Ο νέος Δήμος δεν αξίζει πειραματισμούς. Αξίζει να ζήσει την Ανάπτυξη και την Ευημερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου