Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Αλεξανδρής στην Επανομή

Τους προβληματισμούς και τις απόψεις των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Αγροτικών Συνεταιρισμών της Επανομής άκουσε με προσοχή ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησής τους σήμερα το πρωί, με σκοπό την ενσωμάτωσή τους στο πρόγραμμά του.
Οι Πρόεδροι, Γεώργιος Τσιώνης και Κωνσταντίνος Μαυροσκάς, ενημέρωσαν τον κ. Αλεξανδρή για την «αγροτική κατάσταση» της περιοχής τους και ζήτησαν τη συνδρομή του, κυρίως, στη διευκόλυνση της
καθημερινότητάς τους στα θέματα της  οδοσήμανσης των αγροτικών οδών και της οριοθέτησης των αγρών.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος τους ανακοίνωσε πως η δημιουργία γραφείου ενημέρωσης αγροτών αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του συνδυασμού του την επομένη της ορκωμοσίας, εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν για 2η φορά με την ψήφο τους.
Επιπροσθέτως, ο κ. Αλεξανδρής ανέπτυξε τις θέσεις της ενωτικής, ανεξάρτητης κίνησης «Θερμαϊκός για όλους», επισημαίνοντας πως «η πρόκληση που δέχεται η περιοχή είναι πολύ μεγάλη και το στοίχημα πρέπει να κερδιθεί. Δεν είμαστε αντίπαλοι. Ο αγώνας μας είναι ο ίδιος. Έχουμε κοινό παρονομαστή και οφείλουμε να επενδύσουμε στην ποιότητα ζωής των αγροτικών περιοχών, διότι η ανάπτυξη τους συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και στην εθνική οικονομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου