Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ: Συνάντηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού και επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» Νίκος Παράσχου  πραγματοποίησε συνάντηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού του.
Στόχος της συνάντησης ήταν η συζήτηση οργανωτικών λεπτομερειών καθώς και η επικαιροποίηση των βασικών προεκλογικών κατευθύνσεων του συνδυασμού. «Μας ενώνει η κοινή μας αγάπη, το άσβεστο ενδιαφέρον για την ευημερία του τόπου μας, και απευθύνομαι κυρίως στους νέους σε ηλικία υποψηφίους, εκείνους που επέλεξαν έναν δρόμο δύσκολο και έναν αγώνα τόσο υψηλό. Το όπλο μας απέναντι στον καιροσκοπισμό είναι η ποιότητα, το ήθος, το κοινωνικό ενδιαφέρον, η κοινωνική καταξίωση», ενώ επέστησε την προσοχή .....
των υποψηφίων του λέγοντας  «Μην σας τρομάξουν οι τακτικές και οι πρακτικές των αντιπάλων μας. Εμείς βγαίνουμε μπροστά με σημαία τις καθαρές μας προθέσεις. Ο κόσμος μας «ακτινογραφεί» όλους. Η κοινωνία μας είναι μικρή. Ήρθε η στιγμή να επιβραβευτεί το καλό και το άξιο και να καταδικαστεί μια για πάντα ο σκοταδισμός. Αυτό είναι και το κλίμα στην κοινωνία. Επιδιώκουμε την κριτική, και δεν κρυβόμαστε πίσω από την εύκολη και στείρα αντιπολίτευση κατά πάντων. Ο κόσμος μας κρίνει, αλλά θέλω να ξέρετε ότι ο κόσμος στέλνει και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Η εντολή είναι ξεκάθαρη: μπορείτε καλύτερα, μπορείτε περισσότερα, εμπιστευόμαστε σε εσάς το μέλλον του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου