Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μειώνονται τα δημοτικά τέλη;

Προκαλεί εντύπωση η εξαγγελία, λόγια δίκην προθέσεων, του Δημάρχου Θερμαϊκού, ότι θα προχωρήσει - "εφόσον αυτό δεν προσκρούει σε νομοθετικούς περιορισμούς", όπως συμπλήρωσε - σε μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών των εργαζομένων στο Δήμο.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιου είδους ψηφοθηρικές φούσκες και μάλιστα να εκστομίζονται από υπεύθυνους δημοτικούς άρχοντες;
Συμβουλή: Αφού θέλετε να οδηγήσετε κάποιες ψήφους στην κάλπη υπέρ του συνδυασμού σας κ. Αλεξανδρή, τότε ανακοινώσετε ότι όσες οικογένειες έχουν έσοδα κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό (άνεργοι, υποαπασχολούμενοι κλπ), θα απαλλάσσονται τελείως των δημοτικών τελών.
Αυτό αν και θα ήταν καθαρά ψηφοθηρικό θα έδειχνε και κάποια έστω πολύ ... καθυστερημένη κοινωνική ευαισθησία από μέρους σας.
Βέβαια και τότε θα υπήρχε ο κίνδυνος της δημιουργίας σύγχυσης των ψηφοφόρων, αν υιοθετούσατε την καθυστερημένη ευαισθησία του ΓΑΠ (βλέπε προεκλογικό παραμύθι προς τους χαμηλοσυνταξιούχους). Και επειδή προσπαθείτε να "περάσετε" σαν ανεξάρτητος υποψήφιος, μπορεί κάποιοι κακοήθεις να σας ενέτασσαν και στο ΠΑΣΟΚ.

Λέμε...... τώρα και κανένα  ..... κουφό, 
μήπως οι υποψήφιοι δεν μας τρέλαναν στο παραμύθι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου