Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Με δύναμη από το Αγγελοχώρι

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Αγγελοχωρίου έδωσε χθες το απόγευμα το «παρών» στην πολιτική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη. Παρά το κρύο αλλά και τους αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη, οι πολίτες -άτομα όλων των ηλικιών- συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο του ΚΑΠΗ για να ακούσουν τον δήμαρχό τους, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, και να εκφράσουν την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό του για το έργο που αφήνει πίσω του στην περιοχή.


«Στον δήμο Μηχανιώνας και εδώ στο Αγγελοχώρι ειδικότερα απολαμβάνουμε μια σειρά από έργα υποδομής που μας χάρισαν ποιότητα ζωής. Βάλαμε γερά τα θεμέλια της ανάπτυξης. Δημιουργήσαμε τις σταθερές για έναν δήμο ισχυρό. Για σήμερα και για αύριο», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης και απαρίθμησε τα έργα που απολαμβάνουν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής εισπράττοντας το έντονο χειροκρότημα και την αποδοχή των παρευρισκομένων.

«Με τα έργα μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης, της ισότιμης λειτουργίας όλων των δημοτικών διαμερισμάτων. Θέλουμε να υπάρχει ζωή σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Και το εννοούμε. Το αποδείξαμε στον δήμο Μηχανιώνας, θα το αποδείξουμε και στον αυριανό δήμο Θερμαϊκού. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Νικητές της εκλογικής αναμέτρησης θα βγουν για ακόμη μια φορά οι πολίτες», κατέληξε ο κ. Μαυρομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου