Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ενθουσιαμός στην Κερασιά!

Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι πολίτες στο κατάμεστο ΚΑΠΗ Νέας Κερασιάς τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη στην πρώτη πολιτική του ομιλία. Παρά το τσουχτερό κρύο οι κάτοικοι -άτομα όλων των ηλικιών- συγκεντρώθηκαν από τις 18.00 ενώ η ομιλία θα ξεκινούσε στις 19.00, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή τους στο έργο του αλλά και στις προτάσεις του για τον νέο διευρυμένο πλέον δήμο Θερμαϊκού.


Στο λόγο του ο κ. Μαυρομάτης αναφέρθηκε στις σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης που τον συνδέουν τόσα χρόνια με τους κατοίκους και κάλεσε τους πολίτες να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, προκειμένου να πετύχουν όλοι μαζί ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και μας συνδέουν αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας, σεβασμού κι αγάπης. Χάρη όλων αυτών καταφέραμε τόσα και τόσα μαζί.  Μαζί, και τώρα πιο πολλοί, πιο δυνατοί, θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρομάτης απαρίθμησε τα εκατοντάδες έργα που αφήνει πίσω του στο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Κερασιάς (αποχετευτικό, ηλεκτροφωτισμός, ενδοδημοτική συγκοινωνία, μόνιμο υπάλληλο στο κοινοτικό κατάστημα, κ.ά.), έργα που -όπως είπε χαρακτηριστικά- αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του για την ισόρροπη ανάπτυξη.

«Είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης, της ισότιμης λειτουργίας όλων των περιοχών. Θέλουμε να υπάρχει ζωή σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Και το εννοούμε. Το αποδείξαμε στο δήμο Μηχανιώνας. Και θα το αποδείξουμε και στον νέο δήμο Θερμαϊκού Γιατί θέλουμε ένα νέο δήμο δυνατό με δυνατές υπηρεσίες. Υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοί του. Ένα δήμο που οι κάτοικοί του θα νιώθουν περήφανοι», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης καταχειροκροτούμενους από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου