Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Καταπέλτης ο Απ. Οικονομίδης από Μηχανιώνα

Συγκάλυψη καταστάσεων και περίεργη υποστήριξη από παράγοντες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, την ώρα που αλληλοκατηγορούνται Αλεξανδρής και Μαυρομάτης


Τις βασικές αρχές του προγράμματός του με έμφαση στην ανάγκη για ανάπτυξη της περιοχής και τόνωση της απασχόλησης σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» Απόστολος Οικονομίδης, θέτοντας ταυτόχρονα μια σειρά ερωτημάτων για συμπεριφορές, πράξεις και κινήσεις αντιπάλων του, με ξόδεμα χρημάτων των πολιτών, αλληλοκατηγορίες για ατασθαλίες και μεθοδεύσεις για υποστήριξη από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν. Μηχανιώνας ο κ. Οικονομίδης επισήμανε μεταξύ άλλων:


  1. Έχει ξεσπάσει μια σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο εκ των αντιπάλων μου, των σημερινών δημάρχων Μηχανιώνας και Θερμαϊκού, που αλληλοκατηγορούνται. Μιλούν για ατασθαλίες, καταδίκες, ρεμούλες και άλλα τέτοια, αλλά ουδείς κινείται. Που είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Που είναι η Πολιτεία: Και γιατί να σέρνεται αυτή η φημολογία και να δίνεται η εντύπωση ότι «μας παίρνει όλους η μπάλα;». Εγώ αυτό δεν το επιτρέπω. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Και μόνο για χάρη της αλήθειας τα λέω τώρα αυτά. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανέναν.
  2. Εφημερίδες και περιοδικά των σημερινών δήμων Μηχανιώνας και Θερμαϊκού τυπώνονται σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα και διανέμονται παντού από Περαία έως Μεσημέρι, προβάλλοντας τους υποψηφίους δημάρχους με πλήθος φωτογραφιών τους. Ποιος πληρώνει αυτά τα χρήματα; Οι φορολογούμενοι πολίτες φυσικά, αφού το κόστος βαρύνει τους δήμους και όχι τους υποψηφίους δημάρχους, ενώ εμείς τυπώσαμε 3.000 φύλλα, και μόνο για την Επανομή, όπως γινόταν τόσα χρόνια.

«Αυτά είναι μερικά από τα συμπτώματα αυτής της προεκλογικής περιόδου. Μπήκαμε πάλι στα ίδια, στο ίδιο νοσηρό κλίμα, που επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια και οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Εδώ φτάσαμε, την ώρα που όλοι περιμέναμε να γίνει ένας αξιοπρεπής και ουσιαστικός διάλογος για τα προβλήματα του τόπου μας», κατέληξε ο κ. Οικονομίδης, τονίζοντας για άλλη μια φορά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού του, την αξιοπρεπή στάση όλων των συνεγατών του – υποψηφίων συμβούλων  και τον έντιμο δρόμο, που όπως είπε «θα μας οδηγήσει σε σίγουρη νίκη».


Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Περαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου