Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ: Επίσκεψη στην Επανομή και Μεσημέρι

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες του Υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού Νίκου Παράσχου σε όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα των σημερινών Δήμων Θερμαϊκού, Επανομής και Μηχανιώνας. 
Το πρωί της Κυριακής 24-10-2010 ο Νίκος Παράσχου συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» επισκέφτηκε καταστήματα και γειτονιές της Επανομής και του Μεσημερίου και συζήτησε με τους κατοίκους.
Η γενικότερη αποδοχή και το θετικό κλίμα που εισπράττει ο συνδυασμός κάνουν τον υποψήφιο Δήμαρχο να αισθάνεται αισιόδοξος και βέβαιος για την τελική επιτυχία  ....
στις εκλογές. «Θέλουμε έναν Δήμο πρότυπο, λειτουργικό με σεβασμό στις ανάγκες του πολίτη. Έχουμε τη θέληση και τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την αγωνιστική διάθεση να αλλάξουμε την εικόνα ολόκληρου του νέου Δήμου Θερμαϊκού» επεσήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού συνομιλώντας με τους πολίτες.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του επισκέφτηκε την Μηχανιώνα, ενώ περιοδεύοντας σε καταστήματα της περιοχής συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες - καταστηματάρχες για τα προβλήματα που τους απασχολούν,  αναφέρθηκε με  υπευθυνότητα στις πτυχές του προγράμματος του Συνδυασμού του και στις προγραμματικές του δεσμεύσεις απέναντί τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου