Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Όπου ακούς πολλά κεράσια…….

Στο blog του κ. Κουζινόπουλου διαβάζουμε τις επιστολές προς το συνήγορο του πολίτη και την περιφέρεια για  ζητήματα  διαφάνειας και εντιμότητας των «αντιπάλων» του στους δήμους Θερμαϊκού και Μηχανιώνας, όπως και στα δελτία τύπου του συνδυασμού που ανήκει περί  «κοκορομαχιών»  των άλλων…ενώ εμείς με πλήρη διαφάνεια  και εντιμότητα δείχνουμε έναν  άλλο δρόμο……!!!!!!
Ψαχτήκατε καλά?  Και μιλάτε κ. Κουζινόπουλε?  Γνωρίζετε καλά τι συμβαίνει στο …βασίλειο της Δανιμαρκίας  του «δικού» σας δημάρχου?   Για ψάξτε και απαντήστε με αντίστοιχες επιστολές ………..η εντιμότητα το ορίζει.
α)  Τι γνωρίζετε για την υπεξαίρεση 40.000€ από ταμία του δήμου που κουκουλώθηκε και «τακτοποιήθηκε» στα μουλωχτά όπως ένα χρόνο σχεδόν μετά ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκεί ενημερώθηκαν επίσημα οι σύμβουλοι!!!!!  Ποσό μικρό μεν αλλά ουσία????.....εντιμότητα ή διαφάνεια?.....

β) Η εφημερίδα του δήμου Επανομής ποιανού έργο προπαγανδίζει 4 χρόνια? Είδατε κάποιον άλλο να έχει πρόσβαση? Στα τέσσερα χρόνια υπήρξε έστω μια απόψη 5 γραμμές μιας άλλης δημοτικής παράταξης? Δεν κάνει 4 χρόνια προεκλογικό αγώνα ? Με λεφτά τίνος?..... εντιμότητα?
γ) Η συγκρότηση του συνδυασμού κρύβει μετατάξεις?.....κρύβει εργασιακές σχέσεις ορισμένου χρόνου και τρόπου?  .......διαφάνεια?.....εντιμότητα?
δ) Συμβάσεις έργου ετήσιες  την τελευταία μέρα που επιτρεπόταν από το νόμο για να φορτωθούν στην επόμενη διοίκηση και μάλιστα σε νομικό πρόσωπο ενώ ξέρουμε ότι αυτά ενοποιούνται? Για πείτε μας την ίδια μέρα που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα υπογράφεται και η σύμβαση…το επιτρέπει το ΑΣΕΠ?  Η επιλογή αδιάβλητη? ……. Ω!  του θαύματος αυτός που προκρίνεται αν και με καμιά 200σαριά μόρια λιγότερα  από τον δεύτερο έχει εντοπιότητα!!!!!!!!......Πείτε μας  πού μένει στην Επανομή  να πάμε μαζί να μας τρατάρει καφέ και μετά σας πάμε και στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη γιατί  εμείς ξέρουμε πού μένει μόνιμα και ανελλιπώς……… Μεταδημοτεύσεις «μαϊμούδες» στο βασίλειο…..έχει και άλλες???....... διαφάνεια ? εντιμότητα?
Ε)…..και για να μην ξεχαστούμε…..καλός ο τίτλος του τέως διευθυντή του ΜΠΕ…αλλά βάλτε και στο βιογραφικό σας τα χρόνια που είσασταν στον Ριζοσπάστη, και όπως λένε παλιοί γνώριμοί σας υπεύθυνος στο γραφείο της Θεσ/νίκης…..εκτός αν ντρέπεστε για το παρελθόν σας  και το έχετε αποκηρύξει……εντιμότητα??
      …………………..Περιμένουμε ουσία και όχι απαντήσεις του τύπου «….ανίερες και αήθεις επιθέσεις που σκοπό έχουν να πνίξουν…….»  όπως συνηθίζετε εσείς οι δημοσιογράφοι και έχετε μαζευτεί αρκετοί ,συνταξιούχοι και μη, εκεί………
                                                                                     ………………………………..πάρε μικρό καλάθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου