Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή,

με φίλους της ενωτικής, ανεξάρτητης κίνησης, «Θερμαϊκός για όλους» σε όλες τις περιοχές του νέου Δήμου.

Κατά τη διάρκεια των επαφών εξηγούνται οι νέοι στόχοι που θέτει η κίνηση, τίθενται ερωτήσεις και αναπτύσσονται σοβαροί προβληματισμοί από τους παριστάμενους πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το απόγευμα ο κ. Αλεξανδρής θα πιει τον απογευματινό καφέ του στη Νέα Μηχανιώνα, παρέα με φίλους και γνωστούς του υποψηφίου συμβούλου στην ομώνυμη εκλογική περιφέρεια, Αριστείδη Λιόλιου.


Χθες, ο κ. Αλεξανδρής παρέστη σε συγκεντρώσεις γυναικών, που διοργανώθηκαν από τις υποψήφιες συμβούλους στην εκλογική περιφέρεια Θερμαϊκού και Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, Ελένη Μυλωνά και Μαρία Μαρίτσα – Σιαπκάρη αντίστοιχα.

«Η κοινωνία έχει επενδύσει στις γυναίκες», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος και συνέχισε τονίζοντας τα εξής: «Στο πρόσωπό σας αντανακλάται η δύναμη της γυναίκας του Θερμαϊκού, που δεν το βάζει κάτω, δεν αδιαφορεί, που δίνει ευκαιρίες. Στέκομαι μπροστά σας πιο έμπειρος να βρεθώ κοντά σε απαντήσεις, που δίνουν λύσεις ουσιαστικές στα προβλήματα και τις ανησυχίες σας. Έχουμε κοινές αρχές και κοινούς στόχους. Συνθέτουμε τις απόψεις μας και συνενώνουμε τις δυνάμεις μας με μοναδική δέσμευση να παλέψουμε με περισσότερο σθένος και πιο αποφασιστικά για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του Θερμαϊκού. Αυτό είναι το «πιστεύω» το δικό μου και των συνεργατών μου και είμαι έτοιμος να ακούσω, αλλά και να συγκρουστώ για να το υπερασπιστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου