Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Πανηγυρικό ήταν κλίμα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Ν. Μηχανιώνα του συνδυασμού του Υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού Νίκου Παράσχου «Κοινωνία των Πολιτών».
 Τον εκλεκτό υποψήφιο Δήμαρχο Θερμαϊκού υποδέχθηκαν εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί τόσο εντός, όσο και εκτός του κτιρίου.
 Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, ακολούθησε ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Θερμαϊκού Νίκου Παράσχου, o οποίος φανερά ενθουσιασμένος χαιρέτησε τον κόσμο λέγοντας ....
«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την σημερινή παρουσία σας εδώ στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου! Μια παρουσία προάγγελο της νίκης μας. Ας ανοίξουμε απόψε την αυλαία σε ένα δημιουργικό μέλλον. Ας κάνουμε μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα».
Με κυρίαρχο το σύνθημα «Νέος Δήμος-Νέα Αρχή» ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παράσχου, αναφέρθηκε στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη, επισημαίνοντας «Η μεταρρύθμιση αυτή αποτελεί δύσκολο εγχείρημα, και γίνεται σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει την χειρότερη οικονομική και θεσμική κρίση από την μεταπολίτευση. Στους δύσκολους καιρούς χρειάζεται δύναμη και αποφασιστικότητα.
Για αυτό, δεν θα καθίσουμε μοιρολατρικά να περιμένουμε κάποιον από μηχανής θεό να μας βοηθήσει. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο Δήμος Θερμαϊκού θα γυρίσει σελίδα».
Αναφορά έκανε στα προβλήματα της Μηχανιώνας και ειδικότερα σ΄ αυτά που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αλιείας λέγοντας «Στη Μηχανιώνα τώρα, που έχει πολλές φυσικές ομορφιές και θα μπορούσε να έχει έναν τουριστικό ρόλο. Η υποβάθμιση της Μηχανιώνας συνεχίζεται σε όλους τους τομείς, που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς και με τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής της που σχετίζονται και με τον κλάδο της αλιείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου