Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ 2011-2014

Ξεκίνησε χτες η διανομή του πολιτικού συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στους πολίτες του νέου διευρυμένου δήμου Θερμαϊκού.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» είναι ο πρώτος συνδυασμός που καταθέτει ενώπιον των πολιτών το πολιτικό του πρόγραμμα. Εχθές η διανομή έγινε στην αγορά της Νέας Μηχανιώνας, ενώ σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα διανεμηθεί στους Νέους Επιβάτες. Η διανομή θα συνεχίσει το Σαββατοκύριακο με επισκέψεις και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του νέου δήμου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αποφάσισε και διαμόρφωσε ο συνδυασμός από κοινού με τους πολίτες. Ένα πρόγραμμα που προέκυψε από τις ανάγκες όλων, ανάγκες που συζήτησε ο κ. Μαυρομάτης και τα μέλη του συνδυασμού κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποίησαν στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα. Ένα συγκροτημένο και συνεκτικό σχέδιο που ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις του νέου δήμου και εξασφαλίζει νέο αναπτυξιακό χαρακτήρα. Ανάπτυξη και εξέλιξη είναι το επίκεντρο του πολιτικού προγράμματος του συνδυασμού για τη νέα τετραετία.

Το πολιτικό πρόγραμμα είναι αναλυτικό ενώ θέτει ρεαλιστικές προτάσεις και μετρίσιμους στόχους. Η καινοτομία που εισάγει έγκειται στο γεγονός ότι στο τέλος κάθε πρότασης - κάθε έργου που διατυπώνει ο συνδυασμός αναφέρεται σε παρένθεση το πρόγραμμα από το οποίο θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την πραγματοποίησή του. Οι στόχοι που τίθενται γίνονται με τον τρόπο αυτό επιστημονικά και τεχνικά τεκμηριωμένοι, δεν παραμένουν προεκλογικές εξαγγελίες αλλά μπορούν να υλοποιηθούν. 

Οι προγραμματικές προτάσεις του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» αφορούν όλους τους τομείς -υπηρεσίες, απασχόληση, περιβάλλον, καθαριότητα, τουρισμό, κοινωνική αλληλεγγύη, ασφάλεια, παιδεία, νεολαία, πολιτισμό, αθλητισμό, συγκοινωνίες- και θέτουν ως στόχο να μετατρέψουν το Αγγελοχώρι, την Αγία Τριάδα, την Επανομή, το Μεσημέρι, τη Νέα Κερασιά, τη Νέα Μηχανιώνα, τους Νέους Επιβάτες και την Περαία όχι απλά σε προάστια της Θεσσαλονίκης, σε μία ακόμη πόλη, αλλά σε ένα  πολυμορφικό, σύγχρονο, οικολογικό, ανατολικό πόλο τουρισμού, πολιτισμού και οικονομίας της γνώσης.

Όσοι δεν προμηθεύτηκαν ακόμη το έντυπο, μπορούν να το αναζητήσουν στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού σε Επανομή, Νέα Μηχανιώνα και Περαία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου