Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες από τον κ. Παράσχου

Για το στόχο του να κτυπηθεί η ακρίβεια, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και καταστήματα, αλλά και για την προσπάθεια που θα καταβάλει η νέα δημοτική αρχή να στηρίξει τους δημότες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ο  υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου στην κυριολεξία «οργώνει» ολόκληρη την περιοχή του νέου δήμου, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού “Κοινωνία των Πολιτών” για να διανεμηθεί το προεκλογικό υλικό του συνδυασμού, αλλά και για να συζητήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές.
Έτσι την Παρασκευή το πρωί 29-10-2010 επισκέφτηκε την λαϊκή και εμπορική αγορά στους Ν. Επιβάτες, τα καφενεία,  τα ΚΑΠΗ, και τις ταβέρνες ολόκληρης της περιοχής του σημερινού Δήμου Θερμαϊκού.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε ....
εμπορικές περιοχές της Μηχανιώνας και καταστήματα, συζήτησε με τους επαγγελματίες και τους πολίτες τα προβλήματα που τους απασχολούν, με επίκεντρο την μεγάλη ακρίβεια που εξανεμίζει το εισόδημά τους και…μπλοκάρει την κίνηση στην αγορά, αλλά και την ανεργία που μαστίζει την περιοχή.
Ο Νίκος Παράσχου αναφέρθηκε στη δέσμευση του ίδιου και του συνδυασμού του να εργαστούν ώστε να δημιουργηθούν στο Δήμο νέες συνθήκες για την οικονομική ανάπτυξή του, νέες ευκαιρίες και καινούργιες θέσεις εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου