Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Εγκαινιάζονται τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί»


Εγκαινιάζονται τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί», με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού τον Απόστολο Οικονομίδη.
Τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο Επανομής. Την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα, θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο Μηχανιώνας. Τέλος, την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Περαίας. 
Επίσης, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της πρώην κοινότητας Νέων Επιβατών θα γίνει ευρεία συζήτηση του Απόστολου Οικονομίδη με τους δημότες, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να καταγράψουν τα προβλήματα. 
Αύριο Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί ο Απόστολος Οικονομίδης με κλιμάκιο του συνδυασμού θα επισκεφτούν την αγορά της Περαίας, ενώ τη
Δευτέρα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί θα επισκεφτούν τη λαϊκή αγορά της Περαίας. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο Απόστολος Οικονομίδης και κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού θα επισκεφτούν την αγορά της Αγ.Τριάδας και τα ΚΑΠΗ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει καφές με δημότες και συζήτηση θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος. Την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της λαϊκής αγοράς της Επανομής και της αγοράς του Μεσημερίου, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τα μέλη του ΚΑΠΗ Επανομής.
Την Πέμπτη 21/10 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των αγορών Κερασιάς και Αγγελοχωρίου, ενώ την ίδια ημέρα στις 16.30 ο κ. Οικονομίδης και κλιμάκιο του συνδυασμού θα συναντηθούν με το ΔΣ του ΠΑΟΝΕ στο Δημοτικό στάδιο Ν. Επιβατών καθώς και με γονείς των παιδιών των Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Αργότερα την ίδια ημέρα, στις 19.30 θα επισκεφτούν το κλειστό γυμναστήριο Περαίας επί της οδού Ανθέων, όπου θα γίνει συζήτηση με το προσωπικό και τους γονείς. Την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, στις 10.00, ο Απόστολος Οικονομίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού, θα επισκεφτούν τη λαϊκή αγορά των Νέων Επιβατών, το ΚΑΠΗ και το ΚΕΠ.
Σε έντονους ρυθμούς «κινήθηκε» και το πρόγραμμα του Απόστολου Οικονομίδη τις προηγούμενες ημέρες. Τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο κ. Οικονομίδης πραγματοποίησε περιοδείες και συναντήσεις σε περιοχές της Επανομής και της Περαίας. Την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού έδωσε το «παρών» σε ειδική εκδήλωση του ΠΑΟΝΕ, στους Νέους Επιβάτες (από όπου και οι συνοδευτικές φωτογραφίες), προς τιμήν της προστάτιδας του Ομίλου, Οσίας Παρασκευής. Την επόμενη ημέρα, ο κ. Οικονομίδης είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει στη Μηχανιώνα, και συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά, στο ΚΑΠΗ και στο Κέντρο Υγείας της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου