Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Μαυρομάτης: Στο πλευρό του ΠΑΟΝΕ

Κοντά στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Αναμορφωτικού Ομίλου Νέων Επιβατών (ΠΑΟΝΕ), ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της περιοχής,βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.


Ο κ. Μαυρομάτης επισκέφτηκε χθες το απόγευμα το γήπεδο στην οδό Ξενίου Διός στο δημοτικό διαμέρισμα της Περαίας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των ομάδων. Συνομίλησε με τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΝΕ και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Κρυσταλλίδης, η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟΝΕ από τη σημερινή δημοτική αρχή Θερμαϊκού είναι σχεδόν ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα ο Όμιλος να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τα 120 μέλη του να αναγκάζονται ....
συχνά να καλύπτουν από μόνα τους τα έξοδα για τις ανάγκες των ομάδων.
Παράλληλα, σοβαρό πρόβλημα δημιουργεί η απουσία των αναγκαίων αθλητικών  εγκαταστάσεων, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τις προπονήσεις των μικρών αθλητών. Συχνά -ελλείψει των αναγκαίων υποδομών στον δήμο Θερμαϊκού- αρκετές από τις προπονήσεις των ομάδων αναβάλλονται.
Ο κ. Μαυρομάτης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στα προβλήματα του ΠΑΟΝΕ και δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπισή τους. «Είναι υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής να στηρίζει και να ενισχύει οικονομικά τα αθλητικά σωματεία», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού και δεσμεύτηκε για τη δημιουργία νέου γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα, που θα μπορεί να φιλοξενεί τις προπονήσεις των ομάδων ακόμη και με κακές καιρικές συνθήκες.
«Αυξάνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον νέο δήμο Θερμαϊκού για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής. Δίνουμε διέξοδο στις ομάδες αλλά και τα αναγκαία κίνητρα στους πολίτες ώστε να συμμετάσχουν στον αθλητισμό», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου