Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ: Στη Λαϊκή αγορά Περαίας

Την Λαϊκή αγορά της Περαίας επισκέφτηκε (σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου) ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού και επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» Νίκος Παράσχου.
Ο κ. Παράσχου συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, έφτασε στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, ενώ μοιράζοντας το φυλλάδιό του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και ν’ ανταλλάξει απόψεις τόσο με πολλούς δημότες της περιοχής, όσο και με  εμπόρους της συμπαθούς τάξης του κλάδου των εργαζομένων στις Λαϊκές Αγορές.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η γενικότερη δυστοκία της αγοράς στο σύνολό της που έχει οδηγήσει και τον δικό τους κλάδο σε μαρασμό, όπως άλλωστε κάποιοι ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ στις συζητήσεις με δημότες αναδείχτηκαν τα προβλήματα της περιοχής.
Ο κ. Παράσχου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με οικεία σε αυτόν πρόσωπα που του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία», ενώ δεν έλειψαν  και τα «πειράγματα» για τις δημοτικές εκλογές, κάτι που έδωσε ένα ξεχωριστό «χρώμα» στην επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παράσχου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου