Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Μαυρομάτης: Κοντά και στους αθλητικούς συλλόγους Επανομής

Στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων του δήμου Επανομής βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, αποδεικνύοντας καθημερινά το ενδιαφέρον του για την λειτουργία τους. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τα μέλη των διοικήσεων των αθλητικών συλλόγων «Αναγέννηση» και «Αριστοτέλης» Επανομής, ο κ. Μαυρομάτης συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και τις πιθανές λύσεις.

Τα μέλη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Αναγέννηση» Επανομής, ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους του νέου δήμου Θερμαϊκού που αγωνίζεται ....
στην υψηλότερη κατηγορία από όλες τις άλλες ομάδες της περιοχής (Γ' Εθνική), ζήτησαν από τον κ. Μαυρομάτη την άμεση οικονομική ενίσχυση των ομάδων, την κατασκευή ειδικού σκέπαστρου στην κερκίδα του γηπέδου τους καθώς και τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου για να μπορούν να φιλοξενηθούν εκεί οι προπονήσεις των ομάδων, όπου συμμετέχουν περίπου 180 παιδιά.

Στις ελλείψεις σε υποδομές αναφέρθηκαν από την πλευρά τους τα μέλη της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου «Αριστοτέλης» Επανομής. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, είναι αναγκαία η δημιουργία ενός βοηθητικού χώρου στο σημερινό γυμναστήριο αλλά και η κατασκευή νέου γυμναστηρίου προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του συλλόγου. Επιπλέον, ζήτησαν την οικονομική στήριξη των ομάδων (μπάσκετ αντρών και βόλεϊ γυναικών).

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομάτης υπογράμμισε την προθεσή του να στηρίξει όλους τους αθλητικούς συλλόγους του διευρυμένου πλέον δήμου Θερμαϊκού, ενισχύοντας οικονομικά τις ομάδες, όπως κάνει άλλωστε εδώ και χρόνια στον δήμο Μηχανιώνας. Η οικονομική στήριξη των αθλητικών σωματείων περιλαμβάνεται άλλωστε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ». Παράλληλα, η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών που θα στεγάσουν τις δραστηριότητες των αθλητικών συλλόγων αποτελεί για τον συνδυασμό άμεση προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαυρομάτης έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια τη σημασία που αποδίδει στους αθλητικούς συλλόγους, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά της περιοχής. Κατόπιν πρωτοβουλίας του, στην Μηχανιώνα υπάρχει φροντιστής σε όλα τα γήπεδα -τα έξοδα του οποίου καλύπτονται από τον δήμο- ενώ παρέχονται δωρεάν μετακινήσεις με λεωφορεία στα μέλη των ακαδημιών των ομάδων. «Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε τους αθλητικούς συλλόγους, καθώς έτσι στηρίζουμε το μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου