Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση με μέλη του συλλόγου «Γιγωνίς Άκρα»

Κοντά στους κατοίκους του οικισμού Όρμου Επανομής βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τα μέλη του Συλλόγου «Γιγωνίς Άκρα» στην παραλία της Επανομής, ο κ. Μαυρομάτης άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής, ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και δεσμεύτηκε για την άμεση αντιμετώπισή τους.
Η απουσία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, η βελτίωση καθαριότητας στους δρόμους, οι χώροι στάθμευσης, τα υψηλά δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και ύδρευσης είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που
εξέφρασαν οι πολίτες στον κ. Μαυρομάτη, ζητώντας να συμβάλλει ως αυριανός δήμαρχος στην αντιμετώπισή τους. Μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι ζήτησαν να δημιουργηθεί παράρτημα ΚΑΠΗ στην περιοχή τους, να προστατευτεί τα θαλάσσιο μέτωπο της Επανομής που παρουσιάζει σήμερα σοβαρά προβλήματα και να δρομολογηθεί η εκβάθυνση του λιμανιού.

Ο κ. Μαυρομάτης δεσμεύτηκε ως νέα διοίκηση να εξετάσει ένα ένα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και να δρομολογήσει τις αναγκαίες διαδικασίες για την επίλυσή τους. «Από την επόμενη κιόλας μέρα των δημοτικών εκλογών πιάνουμε δουλειά και δίνουμε άμεσες λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποτελεί για μας άμεση προτεραιότητα», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου